Как да си направите ангелски щит против уроки и зли сили

Правете си светлинна защита, ако ще ходите на оживени места, съветва маг Зорница

Напоследък хората са станали доста чувствителни спрямо негативните сили, които витаят в обществото ни. Констатацията принадлежи на окултистката маг Зорница Гетова.

„Все повече мои близки и познати ми се оплакват от световъртеж, високо кръвно, мигрена. Казват, че тези усещания им се появяват почти винаги след посещения на големи обществени места, било молове или градски транспорт“, разказва Зорница. Казва, че според нейната дарба причината са тъмните същества, които витаят край нас.

Как да мислим

„Трябва да разберем нещо много важно. Ние ги привличаме с мрачните си мисли. Вярно, безпаричие е, вярно е – политиците станаха милиардери на наш гръб, но като мислим все лошото, като мразим, ние сами викаме дявола“, заявява посветената жена. Съветва първото нещо, което човек трябвало да направи, е да прости на себе си, а после и на околните.

Маг Зорница издаде и едно защитно упражнение, което се нарича Ангелски щит. Той можел да бъде направен от всеки, а после да се постави около тялото, дома или мястото, където работим.

Работници на светлината

„В духовния свят има сили, на които това им е работата – да ни помагат. Призовавате ги със следните думи: „Ангели, моля ви, покрийте ме с щит от Божествена светлина, сега!”. Тогава мигновено около вас се изгражда една сферична капсула, която за известен период ще ви пази от негативни вмешателства и автосугестия“, обяснява маг Зорница как сами да подобрим витасредата си.

Разказва, че щитовете се делели и на цветове. Защитата от розова светлина предпазвала от негативността във всичките й форми.

Вторият вид ангелски щит е от зелена светлина. Тя имала лечебна сила и се препоръчвала на хора, които имат различни здравословни проблеми.

„При проектирането на виолетова светлина всички психически атаки и зловредни същества, които се опитват да се намушкат в аурата ви и да пият от вашите силите, мигом ще отпадат в канала на небитието. Те буквално се разтварят в Божествената светлина, защото тя е много силна и не издържат на нея“, твърди Зорница Гетова.

Когато пък човек отивал на пазар или на друго оживено място, е хубаво да извиква Сребърната защита, или дъговидна, включваща синьо и виолетово.

Божествената защита обаче си имала срок на действие, който е между 7 и 12 часа, а понякога и по-малко. Всичко зависело от това дали човек междувременно не е изгубил точката си на психоемоционален баланс, като се е ядосал например. Другият фактор е околната среда. При по-оживени места психотронната защита на човека излинявала в рамките дори само на 40 минути.

инфо: pik.bg

Morkadis

Вижте още:

6 начина да пречистите аурата си

Филмите на ужасите разрушават психиката и аурата на дома

Как аурата ви въздейства върху останалите хора

Как можете да видите аурата на другите?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.