Как лесно да развием интуицията си

Шестото чувство или интуицията ни подсказва как да направим така, че да предчувстваме събитията и по този начин да бъдем готови за обратите на съдбата.

Нашите приятели емоциите

Преди да отговорим на въпроса в заглавието на статията, да разберем защо ние искаме да развиваме интуицията?

Отговора е може би да се подготвим за възможните проблеми по отрано, но задачата на човека е да се научи спокойно да приема, че в живота му ще има издигания и падения, болка и радост, хубаво и лошо. Като правило човек трябва да се научи да цени настоящият момент, а не когато всичко свърши.
Ако нашият емоционален фон е лош то тогава и нашата интуиция ще е в ниските вибрации на недоволството. Това състояние на човека ще му пречи да вижда и положителните перспективи на ситуацията.

Преди всичко трябва да се осъзнае, че имаме няколко варианта за развитие на събитията, но ние виждаме само този които най- много съответстват на нашите вибрации. За това е нужно да поддържаме спокоен емоционален фон и да не изпадаме в крайности.

Наблюдавайте своето тяло

Желателно е всеки ден да се прави гимнастика. Особено ценна за развитие на интуицията е добрата походка. Работата е там, че тялото може да помага или да пречи при развитието на интуицията. Съществуват изрази като ,настръхна ми кожата или студени тръпки ме побиха. Започвайки деня с физически упражнения, вие се поддържате в боева готовност и активизирате своето природно чувство или нюх.

Случайните новини дали са наистина случайни?

Следващата крачка към развитие на интуицията е да разберете, че живота ни говори чрез различни способи.Така например вместо да мърморите, че не знаете как да заработите повече пари. Изчистете вашият емоционален фон и попитайте живота за това ваше желание и знайте,че отговора ви ще бъде даден.
Не се чудете ако колега или ваш приятел заговори за това,че му е нужен партньор за нов проект. Отговора ще дойде рано или късно , но за това ви трябва да сте бдителни при всички житейски ситуации.

Обърнете внимание на вашите сънища

Още един ключ за развитие на интуицията са сънищата. Не винаги ще ви е нужно професионално тълкуване. На вас ви е нужно да запомните усещанията и емоциите , които е предизвикал при вас съня.

Една моя клиентка мислела над въпроса нужно ли е да се срещне по работа с човек , които познава бегло. По време на сън и се присънил един филмов герои, които измамвал хората. След това съновидение се отнесла към тази среща много внимателно и се оказало, че нейните подозрения са били основателни.

Бъдете открити

Не живейте с предубеждения. Даже ако вие сте на сто процента уверени, че сте прави се постарайте да изслушате и разберете доводите на опонента си. Възможно и чрез него съдбата да ви предостави някаква важна информация.

Morkadis

Уважавайте себе си и следете за своите чувства и емоции, имено от тях зависи какви събития ще ви сполетят. Бъдете бдителни към всичко ставащо с вас или покрай вас и вашата интуиция ще се развие.

инфо: izumitelno.com

Вижт още:

Отстрани лошите спътници от живота си

Негативни мисли? Вижте как да се отървете от тях

Как да развием телепатични способности

Пет начина да развием увереност в себе си

Интуицията – това винаги е първата мисъл!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.