Камера за наблюдение в училище засне призрак (видео)

призрак

Снимката е илюстративна

Съдейки по видеото, на което е заснет мониторът на работния компютър с всички камери в сградата на училището, отначало започват множество смущения, а камерите се изключват.

Изведнъж операторът забелязва на един от екраните неясно движение. По коридора се движи полупрозрачна фигура. Това не е човек, а нещо с очертания на човек.


Когато инцидентът става известен на преподавателите и учениците, те веднага споделят, че и по-рано са забелязвали необичайни явления, като странен  шепот и шум с неизвестен произход.

Изследователи на паранормални явления открили в историята на училището, че в миналото там са  загинали шестима души. През 1914 г. сградата на училището е почти напълно опожарена и е построена  наново едва след 4 години.

инфо: snews.bg

Вижте още: 

КАМЕРА ЗАСНЕ ПРИЗРАК В СУПЕРМАРКЕТ (ВИДЕО)

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.