Клетвите отключват автомагия

В днешно време много хора не се замислят за ужасните последици, дават клетва и след това като я нарушат, започват да се чудят какво да правят. Освен проклятията и „думите убийци“ има и такива думи, които, ако бъдат изречени, могат да причинят непоправими вреди на съдбата ни, особено ако се произнасят прибързано и необмислено. Все едно да си направим автомагия.

Това са „думите клетви“. Хората се кълнат в живота си, родителите си, здраве, деца, късмет, Бог, поставят на всички тези скъпи понятия невидим печат на забрана, която действа, докато не изпълнят клетвата си. И няма значение дали човек се е заклел на шега, непридавайки голямо значение на казаните думи, или е бил принуден от околните.

След като човек се закълне според екстрасенсите в кармичното му тяло безвъзвратно се нарушава ходът на събитията. Не е случайно, че думите „клетва“ и „проклятие“ имат един и същ корен. Хората се кълнат, без да мислят за последствията. Например когато казват „нека да нямам пари“, те не подозират, че по този начин убиват собствения си финансов успех. А дотогава, докато не отстранят от себе си тази клетва, дадена вероятно от глупост, в живота им нищо няма да се промени към по-добро. Фрази като: „повече никога няма да се омъжвам“, която може да възникне в сърцето на измъчена в нещастен брак жена, веднага налага на тази жена венец на безбрачие.

Най-страшно от всичко, казват изследователите, върху живота на човек се отразява клетвата, в която той отдава част от съдбата си на някой друг. Езотериците споделят много примери, когато родители, които имат болни деца, в сърцата си се молят да се вземе здравето им и да се даде на детето им. На децата от това, като правило, не им става по-леко, а самите родители започват да боледуват, понякога много тежко.

инфо: retro.bg

Вижте още:

77-годишно проклятие тегне над клана Кенеди!

Какво е проклятие и наистина ли променя човешките съдби?

Думите – убийци

Магия с хляб и сол за всеки дом и за всеки случай

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.