Книга, публикувана през 1981 г., предрича епидемията от коронавирус през 2020

Книга, която е била публикувана през 1981 г., е предсказвала по удивителен начин появата на смъртоносния коронавирус, който се разпространи по целия свят през 2020 г., съобщават световните издания.

Преди време специалисти публикуваха статия, в която се говори за книга, наречена „Очите на мрака“.

В нея се разказва за военна лаборатория в Китай, в която се занимават със създаването на вирус, който действа като биологично оръжие. Може ли тази книга да е просто съвпадение или всъщност е предсказание отпреди 39 години?

Дийн Кунц пише за Кристина Еванс, която се отправя да търси сина си Дени и го намира в една от военните бази. Той е попаднал там след като се е зарази с изкуствен микроорганизъм, създаден в лабораторни условия.

В книгата също така се разказва за вирус, наречен Ухан-400. Този вирус се счита за идеално биологично оръжие, което засяга само хората и не може да оцелее без приемащия го човек повече от минута.

Не само Дийн Кунц написа книга с предсказание за опасния вирус. През 2008 г. Силвия Браун, американска писателка, издаде книга, наречена „Краят на дните: Предсказания и пророчества за края на света“. В нея също се говори за вирус, който ще се разпространи по света, а освен това се споменава и 2020 г.

инфо: bnews.news7.eu

Вижте още:

Учени: Коронавирусът може да се предава без симптоми

Коронавирус в Австрия и Хърватия

Истината за коронавируса, колко е опасен

Коронавирусът: Научен експеримент ужасяващо напомня за него…

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.