Когато сте пред огледалото, не правете тези неща!

Когато сте пред огледалото, избягвайте да правите тези неща, за да не си навлечете неприятности!

От древни времена, хората се отнасят към огледалата със специално внимание и трепет. Смятало се е, че те притежават мистични свойства, че носят както късмет, така и голяма вреда.

Прабаба ми казваше, че огледалото е предмет, който съхранява информация за всички хора, които някога са се оглеждали в него.

Днес, ще разберете какво не трябва да правите пред огледалото, за да не си навлечете неприятности.

Най-опасното време: кога не бива да се оглеждате в огледалото?

По-добре да не се гледате в огледалото през нощта. През този период, огледалото се превръща в истински портал, свързващ нашия свят с духовния. И демоните, и човешките души могат да преминат през този портал.

Най-опасният период е от полунощ до три сутринта.

Какво е по-добре да не правите пред огледалото, за да не си навредите?

Не бива да сте сърдити, когато сте пред огледалото. Не бива да говорите лоши неща за себе си и да посочвате своите недостатъци пред огледалото.

Когато се гледате в огледалото, подчертайте своите достойнства. Това ще ви спести много проблеми.

Да се яде пред огледалото е строго забранено.

Не заставайте пред огледало с малко дете на ръце. Биополето му все още е недоразвито и няма необходимата защита от негативните въздействия.

Нашите баби вярвали, че децата са най-уязвими до петгодишна възраст и се опитвали да ги предпазват от всякакъв вид огледални повърхности, така че внимателно ги покривали с плътни тъкани.

Не се гледайте в огледалото, когато сте в депресия

Morkadis

Не бива да заставате пред огледалото дори в моменти на слабост и тъга. Ако вашето страдание и сълзи се отразят в огледалото, силите от другия свят ще могат да използват вашите слабости. В моменти на тъга, отрицателната енергия се излъчва от човек и тя може да се използва срещу него.

Счупените огледала крият опасност, защото човек вижда няколко отражения едновременно, енергията му започва да се разделя.

Огледалото на входните врати може да внесе отрицателна енергия във вашия дом. Най-добре е да го поставите на срещуположната стена.

Древните огледала „са видели“ стотици хора от различни епохи. Те са много красиви, но ужасно опасни и е по-добре да ги избягвате.

Ако болен човек види отражението си в огледалото, болестта му само ще се засили и лечебният процес ще се забави.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Ако се вгледате в огледалото, мозъкът ви създава въображаеми чудовища

Никога не правете това с огледалото, ще ви донесе нещастие

Защо не бива да спим срещу огледалото?

Огледалото отразява, но и поглъща енергия

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.