Кои очила би сложил партньорът ви? Вижте какво говори това за характера му

Черни очила

Вашият партньор е мъж на място. Солиден, стабилен, отговорен. Понякога е прекалено сериозен, но това е така, защото търси решение на проблемите, мисли няколко хода напред, старае се да не ви товари с излишни тревоги. Имайте му повече доверие. Давайте му повече лично пространство и не му се сърдете, когато предпочита да се усамоти, вместо да прекарва дълги часове в разговори с вас. За него нещата са кратки, прости и ясни. Няма нужда от обстоятелствени разговори. Не се съмнявайте в любовта му към вас.

Сини очила

Вашият партньор е широка душа, цветна и шарен личност. С него никога не е скучно. Изненадва ви постоянно. Предпочита да вижда чашата наполовина пълна. Оптимист е. Винаги намира изход от заплетените ситуации и открива решения на проблемите. Не се страхува от предизвикателствата и новостите. Понякога изглежда прекалено безразсъден, но всъщност решенията му са добре обмислени. С него се чувствате не само в безопасност, но и поддържа усмивката ви и ви вдъхва надежда. Кара ви да виждате света по-хубав, отколкото е в действителност.

Огледални очила

Вашият партньор е по-скоро прикрит човек. Често се тревожите, че има тайни от вас. Това не значи непременно, че ви лъже и не прибързвайте с изводите. Мъжът до вас е интроверт. Той може да бъде надежден като глава на семейството, стига да разберете кое е истински важното и да не обръщате внимание на незначителните подробности. Ако съумеете да подредите приоритетите, ще разберете, че без много думи се вършат големи неща. Имате два избора – или да издребнявате и да задълбаете в незначителни подробности и различия, или да видите голямата картинка и да живеете в хармония и разбирателство.

източник: obekti.bg

Вижте още:

Визуален тест на характера: мъж или жена виждате?

Зрителна измама разкрива дали страдате от шизофрения

Коя е доминиращата черта в характера ви – разберете с този тест

Психологически тест: как държите чашата обикновено?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.