Край на ретрограден Марс

pixabay.com

Марс беше в ретрограден ход от 30 октомври 2022 г. до 12 януари 2023 г. и сега когато, стане директен, много неща могат да се променят. Преди да стане директен обаче, ще премине през стационарна фаза от 10 до 14 януари и едва след това ще започне директния си ход.

Марс е планетата на действието, енергията и инициативата, небесното тяло, което ръководи това, което правим и начина, по който го правим. Когато става въпрос за енергията, която влагате в нещо, това е влиянието на Марс, което влияе върху живота ни.

Ретрограден Марс донесе закъснения, разочарования и объркване. Марс управлява общия ни подход към живота, така че в ретроградност ни принуждава да преоценим начина, по който правим нещата – от работните навици до предпочитанията ни в любовта и връзките. Но този период на несигурност е на път да приключи.

Когато Марс стане директен, внезапно ще видим начини за преодоляване на препятствията по пътя към успеха. Ако не сте успели да започнете проект или да се изразите ясно пред някого, директната планета воин ще ви покаже как и ще ви тласне напред.

Връщането на Марс към директното си състояние в знак Близнаци ще ни върне самочувствието и желанието да напредваме в проектите, които имаме предвид. Всички проблеми, които срещате, ще намерят своето решение.

Ще видите ясно кои са нещата, които са ви карали да се чувствате блокирани и ще можете да предприемете действия по въпроса, за да продължите напред. Ще можете да се концентрирате по-добре, да намерите баланс между работа и личен живот.

Сега може да намерите вдъхновение и да предприемете нужните действия, за да сбъднете всяка своя мечта. Ще ви бъде по-лесно да насочите цялата си енергия, за да постигнете това, което наистина искате.

Отново ще имате импулса да превърнете всичките си мечти и желания в реалност. Най-накрая ще успеете да намерите баланс в отношенията си, което означава, че ще дадете приоритет на онези хора, които привличат хармонията в живота ви.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.