Лечителят Панайот Трифонов: Известните хора да спят върху сурови яйца (част 2)

1

продължение от част 1

Лечителят радиестезист Панайот Трифонов от Велико Търново е работил като учител по биология, география и химия, 42 години преподавал анатомия и физиология. Има специализация за работа с деца с увреждания, заради което изучава неврология и психиатрия. Завършва и Военна медицинска школа в Русе. От близо 20 г. се занимава с биодиагностика чрез радиестезия (измерва вълните, излъчвани от органите и обектите в природата), лекува с около 50 метода, сред които рефлексотерапия, акупресура, вулканични и метеоритни камъни, цветотерапия. Занимава се не с ментална, а с физикална радиестезия, чийто представител е френският радиофизик проф. Луи Тюрен.

Публичните личности трябва да внимават

Поддръжниците на всяка публична личност й дават енергия, но има и хора, които не са добре разположени и я обливат с отрицателна енергия. Певците и певиците почти всяка нощ трябва да спят с поставени под леглото сурови, пресни (до 4 дни) яйца, счупени и сложени във вода, защото те поглъщат всякаква отрицателна енергия. Яйцата може да се поръсят със сол или със захар, защото солта и захарта са минерали, които поглъщат отрицателната енергия. Особено ефективна е солта, чиито кристали имат кубична форма. Всеки човек би могъл, след като се прибере вкъщи, да постави ръцете си за десетина минути в тавичка с морска сол и пет минути да стъпи в солта. По този начин ще се изчисти от  вредната енергия. Тази сол може да се ползва най-много два или три пъти и след това се изхвърля в канализацията.

Жена, която постоянно се занимава с болни хора, ми каза, че заспива със сол на стъпалата, дланите, китките и главата. Така повече от 20 години няма проблеми. Докато други хора, които работят с болни, след това със седмици ги болят съответните органи. Много известни лечители живяха кратко. Ето защо е необходимо сериозно чистене на организма на лечителя след контакт с болни хора. Същото се отнася и за лекарите, и за всички, които работят с болни хора.

Леене на куршум

Млада жена сподели, че брат й се излекувал от напикаване чрез леене на куршум (олово). Този метод на лечение е ефективен, в него има нещо рационално, което искам да обясня. Напикаването е предизвикано от преживян страх. Страхът има дължина на електромагнитната вълна 7,97 метра. Оловото, което се лее при този метод, е със същата дължина на вълната, със същата честота, но с обратна фаза. Точно затова двете електромагнитни вълни – на страха и на оловото – се неутрализират. От деструктивни честоти организмът преминава към здрави честоти на електромагнитно излъчване. Този метод на лечение е на квантова основа.

Хвърляне на боб

Най-много се присмиват на този метод, а той има научно обяснение. Методът обаче действа, ако семената са със здрави зародиши. Когато се хвърли бобът и има отрицателна енергия, бобените зърна се разпръскват, защото не търпят тази енергия.

Славяните са имали обичай, когато някой им дойде на гости, да му поднесат крина със семена, където да си поставят краката за кратко. Защото семената издърпват цялата отрицателна енергия.

Петър Дънов е препоръчвал събеседникът да се държи на метър и половина, дори да не се ръкуваш с него, за да се избегне преплитането на аурите на двете тела.

Леене на восък

Когато има чуждо енергийно вмешателство у човека, при леенето восъкът се разпръсква в течността. Восъкът се лее до момента, в който топката восък остава цяла. Жена, която лее восък, ми донесе парчета след ритуал да ги измеря с радиестезичния вълномер. Този вече използван материал имаше по-ниска от нормалната дължина на електромагнитната вълна, тъй като восъкът е отдал своята енергия, за да премахне лошата енергия в организма. Аз също си служа с восък, но с плочки, които поставям на различни части на тялото при различни здравословни проблеми.

Гонене на демони чрез шум

Morkadis

В българската народна традиция са познати много такива ритуали. Например кукерите с техните звънци. Създадените звукови вълни унищожават микроорганизми и други същности с ниски вибрации. По този начин се чистят дворове, помещения и цели населени места. Различните звънци издават звуци с различна дължина на вълната, но с обратна фаза на вълните на различни заболявания или на отрицателни енергии. По този начин ги премахват. Нагледно това е демонстрирал японският учен д-р Масару Емото. Той измерва дължината на вълната на звука на даден шум. С уред създава звук със същата дължина на вълната, но с обратна фаза, и настъпва тишина, защото двете вълни взаимно се неутрализират.

Момиче от Родопите, още преди д-р Емото да открие информационните свойства на водата, лепеше по бутилки с вода текстове от Корана и така лекуваше. Всеки текст излъчва енергия, която се приема от водата.

Счупено и скъсано носи лоша енергия

Счупени чинии, огледала, ъглите на мебелите, надрани дънки излъчват вредна енергия. Счупените предмети трябва да се изхвърлят веднага, а мебелите в дома да нямат остри ъгли. Неслучайно казват да не сядаш на ъгъла на масата. Нашите баби и дядовци ползваха кръгли маси, наричаха ги паралии.

Огледалото поглъща всички видове енергии, защото е направено от минерали. През нощта организмът се чисти от лошите енергии, затова не трябва да поставяме огледало в спалнята. Огледало се чисти с вода, а най-добре със сребърна вода, защото съдържа микрокристали, които поглъщат отрицателната енергия. Мерил съм излъчванията на огледала. Лошата енергия е до 30 см от повърхността. Затова лицето ни трябва да е на по-голямо от 30 см разстояние.

Кадене

Знаете поговорката „Бяга като дявол от тамян”. Електромагнитната енергия на огъня и дима унищожава болестотворните енергии. Йогите също се опушват с индийски благовония. Изследвал съм електромагнитната енергия на тамяна, с който се кади при християнските ритуали. Установих, че ефектът му е антираков и антивъзпалителен.

Баене

С изречените думи и заклинания баячката чисти отрицателната енергия от подсъзнанието. То приема енергията на думите и се променя. А подсъзнанието ръководи вегетативната нервна система, следователно и всички процеси в организма.

Баената вода е структурирана и когато се залее тялото на човека с нея, отрицателната енергия също се отмива.

инфо: zdrave.to

Вижте още:

Злите сили и негативната енергия бягат от това! Защитете себе си с тези ТРИ магически ритуала

Проверете колко негативна енергия носите в себе си

7- те най-големи грешки, поради които имате негативна енергия в дома си и парите не могат да дойдат при вас

Нещата, които не трябва да държите у дома, защото задържат негативната енергия

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.