Линиите на китката ви разкриват каква съдба ви очаква

pixabay.com

Всеки от нас би искал да знае бъдещето си. Но как да го направите? Оказва се, че линиите на китката ви могат да разкажат много за бъдещето и да покажат дали сте родени под щастлива звезда. Погледнете китката си и след това прочетете описанието по-долу.

Колко линии можете да видите на китката си? 1, 2, 3?  Описанието на вашите линии казва истината за вас. Прочетете описанието под снимката и вижте какво ви очаква.

1, 2 или 3 линии

Ако видите 1, 2 или 3 на китката си, вие сте търпелив, находчив и услужлив човек. Имате положителен поглед към живота, но за съжаление нямате късмет в любовта. Ще намерите партньори, които не отговарят на вашите нужди.Вие сте човек с голямо сърце. Имате съпричастност и винаги може да се разчита на вас. Много сте организирани и се справяте добре в работата. Обичате предизвикателствата и винаги достигате целта си.

Ако имате 4 линии

Ако сте от късметлиите, които имат четвърта линия на китката си, можете да очаквате дълъг живот, който може да надхвърли 100 години. Тъй като тази линия е толкова рядка, тя е символ на значително социално присъствие и значението е, че ще имате много потомци, включително деца, внуци , правнуци и така нататък …

Ако имате Кръст на линията

Вие сте добър човек, много щедър и религиозен. Хората ви обичат, защото сте полезни и съпричастни. Най-важното в живота е спокойствието. Винаги поставяте семейството си на първо място. Понякога чувствате, че трябва да промените себе си, за да отговаряте на другите, но винаги помнете, че е най-добре да бъдете себе си!

Ако имате Триъгълник на линията

Вие сте човек, роден под щастлива звезда. Имате късмет в любовта, печелите лесно пари и се радвате на здравето си. Вие сте общителен и радостен човек. Вие сте състрадателни, креативни, интуитивни и емоционални в най-добрия смисъл на думата. В някои отношения сте много чувствителни, боли ви, когато другите ви разбират погрешно.

Но по други начини вие сте много смели и имате много вътрешен стремеж да се поставите напред.

източник: zajenata.bg

Вижте още:

Късметлия ли сте? Вижте дали имате Знакът на успелите на вашата ръка

Коя от 4-те форми на ръката имате? Ето какво ви казва тя

Не подавайте солницата от ръка на ръка! И още разпространени суеверия

Формата на краката разкрива вашия характер!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.