Любов според зодията за месец март

Март месец ще бъде вълнуващ и интересен по отношение на любовта. Възможни са изневери, прекратяване на връзката, но и създаване на нови взаимоотношения. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

През първата половина на месец март, фокусът ви няма да е върху любовния ви живот, а по-скоро върху финансите. Обвързаните Овни може да имат конфликти с половинката си, защото са твърде отдадени на работата. Бъдете внимателни, защото е възможно да започнете и флирт на работното място. Хармония в любовта ще може да постигнете през втората половина на март, а половинката с удоволствие ще ви угажда на малките капризи. За търсещите любов, месецът обещава вълнения, но не и сериозна връзка.

Телец

Благоприятен ще бъде новият месец за родените под знака на зодия Телец, особено в първите седмици. Не пропускайте да бъдете социални, да пътувате. Интересни, обещаващи запознанства могат да започнат на места, на които и не предполагате. Ще можете да избирате с кого да продължите да се срещате. Хубав месец може да очакват и обвързаните Телци, като шансовете за забременяване са много добри, ако имате такива планове. Въпреки това, не позволявайте на работата да отнеме повече от необходимото ви време, за да не страдат любимите ви хора.

Близнаци

Ако досега сте имали разногласия с любимия човек, то ще отшумят през март. Ще успеете да внесете хармония в семейството и отношенията. Най-хубавото е, че половинката ви ще ви подкрепя повече, ще можете да планирате някои важни за вас неща. Търсещите любов Близнаци, могат да се радват на късмет през втората половина на месеца. Възможна е съдбовна среща на места, свързани с културни събития. Увереността ви ще бъде по-висока, а вашата привлекателност няма да остане незабелязана. Също така е възможно приятелство да прерасне в любовна връзка.

Рак

За Раците март определено няма да е скучен месец по отношение на любовта. Ако търсите своята половинка, пред вас ще има възможности за нови и интересни запознанства. Има голяма вероятност, взаимоотношения с представители на противоположния пол, с които се срещате често, да достигнат до следващо ниво на романтика. При някои Раци, стара любов може да напомни за себе си. За обвързаните, втората половина на март ще е решаваща за стабилизиране на връзката, като някои от вас може да сменят и дома си.

Лъв

Любимият ви човек ще бъде отдаден на вас и желанията ви, показвайки любовта си по много начини. Щедростта му ще ви радва. Ще успеете да стабилизирате връзката си, да внесете в нея повече романтика, разнообразие и разбиране един към друг. Сексуалните отношения през този период обещават удоволствие. Тези от вас, които търсят любовта, е добре да бъдат внимателни в първите седмици на март, защото може да се спрат на грешен партньор. През втората половина може да очаквате покана за среща от човек, когото познавате отдавна.

Дева

Ако сте планирали някаква промяна във външния си вид, то периодът е подходящ да го направите. Това ще повиши самочувствието ви и шансовете за нова връзка, ако търсите такава. Интересни контакти няма да ви липсват. Тези от вас, които си имат половинка, е добре да помислят как да внесат повече разнообразие. Помислете как да се забавлявате с любимия човек, само двамата и то извън дома. Ако имате възможност, направете и кратко пътуване. Това ще разпали страстите ви.

Везни

Morkadis

Първите дни на март ще донесат уединение за необвързаните представители на зодията. Вместо по срещи, ще имате желание да прекарвате повече време в собствената си компания. Възможно е стара любов да напомни за себе си и това да „наруши“ плановете ви. Разположението на планетите показва възпламеняване на чувствата, но и потенциал за тайна връзка с някого. За обвързаните Везни това може да означава изневяра. За Везни като цяло, любовта ще стане по-интересна през втората половина на месеца. Някои може да стигнат и до годеж.

Скорпион

Месецът ще започне с топлина и разбирателство по отношение на семейството и любовта. С любимия човек ще може да разговаряте спокойно, да споделяте повече. Той или тя няма да спира да показва внимание и емоции към вас. Много необвързани Скорпиони ще започнат връзка с човек от приятелския им кръг. Внимавайте, защото съществува риск да попаднете в любовен триъгълник с обвързан партньор.

Стрелец

Уважаеми Стрелци, ако търсите своята половинка, то знайте, че през март ще бъдете в целия си блясък и с лекота ще привличате обожатели към себе си. Има вероятност да създадете ново силно приятелство, което да се развие във връзка. Обвързаните Стрелци ще се радват на успехите на любимия човек, защото това ще е свързано с подобряване на финансите им.

Козирог

Позицията на планетите показва, че има вероятност да започнете романтична връзка с човек, който не отговаря на вашите критерии, интереси, дори да е от различна националност. Ако търсите любовта ще е важно да бъдете по-социални, а не да се затваряте у дома. Козирозите, които вече си имат сериозен партньор могат да сключват брак до 14 март или да получат предложение за такъв. Комуникацията ще върви гладко и ще се радвате на добри финанси и успехи.

Водолей

Всичко тайно и забранено ще ви привлича през този месец. Ако сте в сериозни взаимоотношения, изкушението да се впуснете в тайна любовна връзка ще е голямо. Внимавайте и вместо това поработете върху качеството на вашите интимни взаимоотношения. Споделяйте повече с половинката си, особено за това какво искате да опитате в спалнята. Необвързаните Водолеи има шанс да срещнат интересна личност, която в последствие да се окаже тяхната сродна душа и дългогодишен партньор.

Риби

В първите седмици на март, някои от представителите на зодия Риби е възможно да получат предложение за брак. Ако сте във връзка, опитайте се да прекарвате повече време извън дома с любимия човек, да се забавлявате. Това важи и за необвързаните, които търсят своята половинка. Имайте предвид, че през втората половина на месеца е възможно да се появи конкуренция за сърцето на ваш избраник. Бъдете уверени в себе си, но не и агресивни. Има голяма вероятност вие да сте печелившата страна.

инфо: az-jenata.bg

Вижте още:

Любовни поличби

Какво ви очаква в любовта? Разберете с този тест!

Хвърлете две зарчета и разберете какъв ще е късметът ви в работата и любовта

Денят на раждане показва какъв си в любовта

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.