Магическо Новолуние в Стрелец

pixabay.com

На 24 ноември, в 00:58 ч. ни очаква огнено Новолуние в 1°38` на Стрелец. Да видим какво ни носи…

Изминалата година беше толкова предизвикателна и толкова изтощителна, че слабата надежда може да ви се стори като спасителен мост, но който се намира твърде далеч. Тази лунна фаза ще посочи къде има процепи в тъмнината пред нас, достатъчно широки, за да пропускат малко светлина. Новолунието в свободолюбивия Стрелец носи едно космическо освежаване, от което всички се нуждаем, за да отмием тежестта на сезона на затъмненията. Юпитер управлява Стрелец, което означава, че Планетата на късмета технически също управлява това новолуние.

Оптимистичното и благоприятно настроение на Новолунието е подсилено от великолепния тригон с планетата на късмета и щастието Юпитер. Юпитер е управляващата планета на Стрелец, така че да имаме благословията на това новолуние чрез такава хармонична космическа връзка носи допълнително нещо магическо.

Юпитер управлява законите, духовността, интелектуалността и туризма и тези теми могат да възприемат по-голямо разширяване в живота ни през следващия лунен месец. Стрелецът е вдъхновение. Благоприятства международните пътувания, културните събития, висшето образование и търсенето на философия, която дава нов смисъл на живота.

Помислете какво очаквате с нетърпение, колкото и малко да е. И ако гледате към бъдещето и не виждате нищо друго освен несигурност, не позволявайте на мислите ви да ви плашат. Опитайте се само за момент да си представите, че ви очаква нещо хубаво, нещо вълнуващо. Наистина никога не знаем какво крие бъдещето.

Езотериците смятат, че невидимата Луна, навлизайки във фаза на обновяване, носи напълно нова енергия на човечеството. В такива периоди всякакви промени са благоприятни, най-важното е те да са от чисто сърце и с добри намерения.

Ноемврийското новолуние събира Слънцето и Луната в Стрелец, заедно с планетата на комуникациите Меркурий и планетата на любовта и романтиката Венера. С посланието си всички тези добри планети, групирани в Стрелец, показват, че идва времето да разширите хоризонтите си, да поемете рискове и да излезете от зоната си на комфорт. Насочете стрелата си право към целта. Бъдете готови да опитате нови неща и да се откъснете от обичайния си начин на мислене. Още повече, че всички тези планети са в хармоничен аспект секстил със Сатурн.

Стрелецът носи в себе си символ на свобода и сега настъпва онзи момент, в който трябва да освобождаваме самоналожените и да премахваме външните ограничения, да поставяме ново намерение, да определяме нова цел. Ще бъде по-лесно за хората да вземат решения и да развият целесъобразност, но има едно условие – трябва да изчистите живота си от всичко ненужно. Някъде там напред ни очакват нови преживявания, такива, които дават цел и нов смисъл на живота ни. Докога да се надяваме напразно, чакайки нещо да се случи? Бъдете двигателят, който генерира промяната.

Започват да се откриват нови възможности. Хоризонтите се разширяват. Ражда се нова надежда. Новолунието в огнения знак Стрелец ще помогне да промените гледната си точка, така че да направите нужните промени, да промените начина, по който подхождате към нещата. Нека това новолуние ви напомня, че никога не е късно да започнете отначало. Осмелете се да направите промени и пробиви, които са важни за вас. Не е страшно да сгрешите, много по-страшно е да бездействате и да не направите нищо.

Позволете на инстинктите си да ви отведат на нови места, на които никога преди не сте били, да излезете извън зоната си на комфорт, да се изправите пред страховете си и да поемете риск, който смятате, че си заслужава. Сега е и моментът да придобиете нови знания.

Новолунията бележат началната точка на лунния цикъл, така че от астрологична гледна точка те подкрепят всякакви нови начала и могат да ни помогнат да прегърнем нови възможности. Ето защо новолунията се считат за най-добрата лунна фаза за установяване на лични намерения, започване на нови усилия и отваряне на сърцето ни за различни енергии.

Активният и енергичен Стрелец определено ще ви помогне да постигнете успех и да реализирате дори най-смелите идеи. Помогнете му да направи това. Седнете, вземете лист хартия и концентрирайки се, напишете всичките си цели и желания за следващия месец. След това сгънете листа и го скрийте на място, което ви харесва. Бъдете сигурни – с нужното ниво на усилие, мечтаното със сигурност ще се сбъдне. Късметът е на ваша страна, така че не позволявайте на страховете и съмненията да ви спъват и забавят в постигането на целите ви.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.