Македония била топ дестинация за извънземните

извънземниМакедония е сред топ дестинациите за посещения на извънземни. Това съобщи македонската телевизия Сител, цитирайки „уфолога“ Стоймир Симяновски от Кичево.

По думите на Симяновски, който твърди, че в Кичево е виждал НЛО, световните уфолози смятат, че най-интересни необясними явления се наблюдават на места, които са духовни средища или центрове на цивилизации. Такива са земите на маите и инките, Бразилия, Сирия, а в последно време – и Македония.


Според уфолога това се дължи на факта, че Македония е „майка на писмеността“ и „майка на цивилизацията“. Извънземните идват на Земята, за да търсят духовни средища и именно това ги привлича към Македония, допълва той.

Симяновски също така локализира конкретните места, които извънземните предпочитат най-много в Македония – Охрид и районите около Щип и Кичево.

инфо: actualno.com

Вижте още: 

ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ЛИ РЪКОВОДЯТ ЖИВОТА НА ЗЕМЯТА?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

3 коментара
  1. Анонимен 9 години ago
  2. Анонимен 9 години ago
  3. emilio 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.