Мистерия: Отломки от потънали кораби изчезнаха в Яванско море

3

Международна експедиция за изваждане на останки от бойни военни кораби, потънали в района на Яванско море, която трябваше да започне работа през ноември съобщи, че останките мистериозно са изчезнали от дъното на морето. Това се казва в репортаж на CNN.

Експедицията трябваше да извади отломки от два холандски кораба- „Де Рейтер” и „Ява”, потънали преди 75 години. „Бяхме шокирани, виждали сме тези останки няколко пъти, а сега те просто са изчезнали”, заяви пред CNN  представител на холандското Министерство на отбраната.

Индонезийските власти от своя страна съобщиха ,че не разполагат с информация някой да е вадил кораби от морското дъно. Затова основната версия е дейстивя на мародери, макар че не е ясно какво ценно има в останки на военни крайцери.

инфо: pik.bg

Вижте още:

 

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.