Момиче лунатик измина 5 км в съня

1Има доста необясними неща в живота. Ето едно от тях…

В северната част на Норвегия петгодишно момиченце в съня си извървя пет километра по шосе, включително в тъмен километров тунел.


След това малката Теа стигнала до близкия град и там седнала на прага на чужд дом. През нощта бушувала буря, а температурата била под нулата, но момичето, което било само по гащи, дори не се простудило.
Според лелята на момиченцето на него му се присънило, че къщата гори. Тя казала на семейството си сутринта, че ту е ходила, ту е бягала. И допълнила, че „е добро момиче, затова тичала в края на пътя, за да не бъде ударена от кола.“

Това, че 5-годишното момиче е направило такъв поход в съня си, е уникален случай, твърдят експерти. За лекарите сомнамбулизмът – това е специален случай на епилепсия, потискане на мозъчните центрове.

инфо: snews.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

  Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.