Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта

Луната е в знак Риби до 07:47ч на
12 октомври В този период човек се намира в пряка връзка с Космоса. Ако вземате важни решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, после в разума. Доверете се на интуицията си.

Луната изостря интуицията и може да получите откровение или да ви осени прозрение, неподдаващо се на обичайната логика. Негативните страни са, че има прекомерно много чувства и излишна сантименталност, а следователно и ранимост. Отдайте времето си на семейни ангажименти.

Краката сега са особено чувствителни, затова обърнете внимание на обувките. Те трябва да са максимално удобни. Да се избягва употребата на алкохол, кафе и месо. Да не се напряга зрението. Може да се използват духовни практики. Чудесен ден за духовни инициации, но да се избягва екстрасензорното лечение.

12 лунен ден до 17:51ч на 10 октомври (от 17:23ч на 9 октомври ) – Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта. Този ден предразполага към правене на добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си.

Ден, в който са противопоказни отрицателните емоции и не трябва да се натоварва сърцето. Избягвайте да се оплаквате от съдбата. Може да заседнете в това състояние за дълго. Знайте, че всичко, което се случва е само за по-добро. Приемете достойно и спокойно своята съдба.

Не е добре да се ядосвате и гневите. Не трябва да сте груби, да спорите, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човека и трудно да се забрави. Проявете максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти в него! Не е добре да се започва и предприема нищо, тъй като усилията ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Нещата могат да се развият спонтанно и непредсказуемо. Не правете непоискано добро иначе ще поемете част от кармата на другия човек. Ако заболеете през този ден, означава, че неправилно сте използвали мъдростта.

Контактуването е благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да търсите примирие. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели.

В този ден молитвите ни биват чути във Вселената, но те трябва да идват от сърцето и да са искрени. Обърнете се към Висшите сили и помолете да ви подкрепят във вашите дела, да ви помогнат да превърнете мечтите си в реалност. Не забравяйте да се помолите и близките си.

Идеален ден за изява на нежни чувства, за първа среща. В 12 лунен ден може да срещнете своята дългоочаквана половинка, идеалната за вас любов. Идеален за сключване на брак.

Полезни са занимания с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки физически тренировки, но затова пък може да си направите лек масаж.

Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

13 лунен ден от 17:51ч на 10 октомври до 18:16ч на 11 октомври

24 слънчев ден – Необходимо да се прояви повече бдителност и предпазливост във всяко действие. Много труден и критичен ден, който служи за проверка силата на собствената вяра, на съвестта и жизнените принципи. Необходимо е да се въздържате от всякакви прояви на гняв, да влизате в конфронтация. Повече време се старайте да прекарате в дома си в уединение и мълчание, четене на книги, на свещени текстове.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.