Мощната енергия на котките – ето как те улавят негативните вибрации

Снимка: pixabay.com

Котките са много чувствителни същества. Усещат, когато в къщата се появи негативна енергия, просто трябва да ги наблюдавате внимателно, за да разберете това.

Ето на какво следва да обърнете внимание:

1.Котката без причина започва да се държи нервно, след като се приберете у дома.

Тя или дотичва към вас, или рязко скача, иска да бъде с вас, но наистина не харесва енергията, която идва от улицата с вас.

Може би сте се скарали с някого или сте се ядосали и изпитали негативни емоции, котката го усеща много добре и с поведението и действията ви кара да разберете, че трябва да оправите нещата.

2.Понякога котките могат да гледат в една точка или място за дълго време.

Не харесва нещо там и по този начин посочва на стопаните си, че има нещо неприятно и носи лоша енергия.

Може би това е ново нещо, което ви е било подарено или предмет, открит на улицата, който специално е бил изхвърлен от хората, за да се отърват от неприятности и болести.

3.Когато стопанинът има лошо настроение и мислите му се въртят само около лошото, котката може да започне да го хапе леко.

По този начин иска да му каже да прогони лошите мисли от главата си, че й е много неприятно, спрете незабавно, тя иска само добро за своя господар и как може да му го каже иначе.

4.Когато човек се разболее, любящата котка винаги се опитва да лежи до него.

Тя ще мърка, като по този начин успокоява нервната му система, ще легне на възпаленото място, за да може той скоро да се възстанови.

5.Ако гневен човек е дошъл в къщата, апартамента ви или има негативно отношение към вас, котката ще се опита да му се нахвърли и да го одраска.

Ако изведнъж забележите подобно поведение у вашия домашен любимец към непознат за него човек, тогава е много възможно той да има лоши мисли за вас.

Morkadis

Колкото по-добре се отнасяте към домашния си любимец, толкова повече позитивна енергия ще получите от него.

Не забравяйте, че те не знаят как да говорят, но отлично разбират интонацията на думите ви и затова общувайте с тях любезно, дори когато трябва да се скарате.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

5 интересни факта за коремчето на вашата котка

8 Причини защо да гледате куче или котка

Ако около детето има котка, това може да предотврати появата на астма по-късно

15 факта за животните, които ще стоплят сърцето Ви

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.