Мъж засне паранормално явление (ВИДЕО)


1Мъж от САЩ взриви мрежата, след като твърди, че е заснел сянката на мистериозно същество. Майк Пайк страда от сънна парализа (мозъкът блокира движенията на тялото на спещите, намиращи се във фазата на бързия сън.) и споделя в блога си, че докато крайниците му са „блокирани“, той усеща странно присъствие в стаята си.

За да се успокои и да документира какво се случва през нощта, той решава да постави камера над леглото си. Когато преглежда записите, Майк остава изумен. Той смята, че е заснел тъмна сянка, която се издига над леглото му.

„Аз съм рационалист и скептик и досега никога не съм се интересувал от каквито и да е било паранормални явления, но след като направих този експеримент, вече не гледам толкова скептично на подобни неща.“, споделя Пайк.

Дали американецът наистина е видял неестествено същество или си прави шега с умовете на хората, преценете сами. Видеото следва.

инфо: http://inews.bg/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.