Мъж твърди, че е открил изчезналия през 2014-та малайзийски Боинг

боинг

Повечето хора най-вероятно са забравили за изчезнали през 2014 година малайзийски Боинг, но инженер на име Питър Макмеън твърди, че е открил останките на самолета.

Четири години след мистериозното изчезване на самолета все още няма официално становище за това какво се случи с 239 пасажери. Издирването им е прекратено, а те са обявени за мъртви.

Австралийският инженер Питър Макменън вярва, че е успял да намери отговор на тази загадка. С помощта на карта от Google Earth той е установил, че отломки от самолета се намира на 22.5 километра северно от остров Мавриций.

Точно този участък не бе проучен преди години, когато се издирваха останките от малайзийския самолет.

Макмеън споделя и че липсата на опит за изваждането на самолета от водите на Южнокитайско море не е случаен. Ако самолетът се появи, ще стане ясно, че не е паднал в следствие на инцидент.
Инженерът смята, че се укриват причините, довели до изчезването на малайзийския Боинг.

Не искат самолетът да бъде намерен, защото по него има следи от куршуми, а това ще доведе до много въпроси, споделя австралиецът.

Една от версиите е, че пилот камикадзе е свалил самолета, но пък радарите не отчитат контролирано падане. Най-разпространената конспиративна теория е, че полет МН370 е свален по време на военни учения, като американо-тайландските войници са го свалили случайно.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Какво кара екипажите на кораби и самолети да полудяват?

10 неразгадани мистерии около известни трагедии

Самолети, обвити в мистерия

5 факта за самолетите, които не искате да знаете

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.