Най-дебелата жена в света свали 230 килограма

1

Американката Катрина Райфорд, която доскоро бе вписвана в Книгата на рекордите на Гинес като най-дебелата жена в света, е отслабнала с 230 килограма, съобщи в.“Метро“.

„Вече се чувствам много по-уверена. Не съм прикована към леглото и мога да тичам, да се занимавам с фитнес по 3-4 пъти на седмица“, разказва 38-годишната жителка на щата Флорида.

2

Американката решила да отслабне, след като за да бъдат лекувани проблемите й с дишането, се наложило да бъде разрушена част от дома й. Само така медиците успели да вкарат нужното оборудване.

Райфорд спазвала строга диета в продължение на 12 години. Започнала да прави и упражнения. Наскоро жената си купила първите бикини в живота си, въпреки че все още се нуждае от операция за отстраняване по хирургичен път на 63 килограма излишна кожа. За тази интервенция са й необходими 10 000 долара, от които е събрала 1205.

3

Като дете Катрина Райфорд е станала жертва на сексуално насилие, след което започнала да преяжда. На 14 годни вече тежала 203 килограма. На 21 години е била нетрудоспособна и прикована към легло.

инфо: БТА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.