Най-откачените неща, направени на сън ( 2 част )

4

продължение от част 1

7. Изкачване на 13-етажен кран

Една нощ лондонската полиция получила обаждане за вероятен опит за самоубийство на един строеж, където младо момиче се изкачило на 40 метра височина. Докато преминаващите вероятно са я насърчавали да скочи или са залагали пари на това колко голямо ще е петното на земята, един пожарникар се качил на крана, за да разубеди момичето, но открил, че то спи.

Точно така. 15-годишното момиче имало толкова тежко сънно разстройство, че се качило на кран. Всеки, който е сънувал, че лети, знае как на подсъзнанието понякога му омръзва да бъде ограничено на земята. Нейното подсъзнание е решило да направи нещо по въпроса. За нещастие, когато пожарникарят я открил, тя била на ръба и още малко щяла да получи най-реалистичния сън с падане.

Пожарникарят не искал да я събуди и тя неволно да скочи, затова направил каквото всеки отговорен човек на негово място би направил – преровил й нещата. Открил мобилен телефон и се обадил на родителите й. Заедно измислили план как да смъкнат безопасно момичето. Пожарникарят затворил, а родителите се обадили на дъщеря си, за да я събудят.

Очевидно момичето не било като повечето тийнейджъри и не получавало пристъп при всяко обаждане от родителите си. Два часа и половина по-късно то било смъкнато на земята. Родителите споделят, че дъщеря им отдавна ходи на сън и всички се чудили къде ли ще се качи всеки следващ път.

6. Секс с непознати

В Австралия една жена на средна възраст имала доста странен навик. Тя ставала посред нощ, излизала от къщата си и правела секс с непознати. Това е поредното доказателство, че жените дори не е нужно да са в съзнание, за да заковават мъже.
След като месеци наред съпругът й се будил и откривал из цялата къща използвани презервативи (веднъж дори заварил хъркащата си жена с непознат), жената и най-доверчивият съпруг на света решили да потърсят лекарска помощ.

Лекарите без съмнение трудно са повярвали на историята и вероятно първо са помислили, че мъжът просто е най-смотаният бавно развиващ на планетата. Но след по-подробно изследване се оказало, че действията на жената наистина били напълно неволни.

Състоянието, наречено сексосомния, се причинява от нарушения в REM съня. Частта от съзнанието, която се предполага, че трябва да ви спре да се движите, когато сънувате, не си върши работата и ви позволява да изигравате сценария, който виждате в главата си.

5

7. Пияно шофиране и нападение на полицай

Една фригидна денвърска нощ през 2003г, тиха и неподозираща медицинска сестра взела приспивателно и си легнала. И тогава нощта станала интересна.

Докато още била заспала, тя станала, изпила половин бутилка вино и влязла в колата си, облечена само по нощница в зимното време. Пияните, недоспали медицински сестри не си поплюват.

Morkadis

Понеже правилата са различни, когато си и пиян и заспал, тя блъснала колата си на магистралата, решила, че това е тоалетната и поляла пътя. Две напълно будни ченгета дошли да я арестуват, но тя им се нахвърлила.

Съдията я оставил да й се размине само с обвинения по безразсъдно шофиране, макар и това да изглежда нечестно, понеже е била в безсъзнание през цялото време. Сякаш не са знаели кога точно жената е била заспала и кога се е събудила, но просто е решила да тръгне по течението.

Подобно нещо се случило и с британския бояджия Шон Джойс, който взел приспивателно на полета си до Лондон. След като се оплакал, че бил британец, Джойс изпил две чаши вино и заспал. Не след дълго той скочил от мястото си, разкъсал тениската си като Хълк и нахълтал в пилотската кабина, където заплашил да убие себе си и пътниците. Джойс твърдял, че не помни нищо и се отървал само пет дни затвор.

инфо: izumitelno.com

Вижте още:

Как науката обяснява феномена на пророческите сънища?

10 неща, които може би не знаете за осъзнатото сънуване

Спомнете си миналите животи с помощта на сънищата

Това е пророческият сън за всяка зодия! Виж за какво да внимаваш

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.