Направете този тест и вижте какво е важно за вас в отношенията с партньора

Извършването на тест за личността е бърз и ефективен начин да разберете скрити истини за себе си. А едно от най-предизвикателните неща за хората във всеки етап на влюбване и обвързване е да разберат кое наистина е най-важно за тях и какво най-дълбоко и тайно искат да преживеят във връзките си.

Когато срещнете някого, от когото сте привлечени и той случайно също е привлечен от вас, поемайки глътка въздух, за да прецените дали това, че сте с този човек ви дава удовлетворение и имате нужда от тази връзка, понякога може да предизвика изчезване на романтиката и приятната динамика в която сте се оказали. Това дори може да се случи, когато не се виждате изключително с някого и все още живеете в случайни запознанства или ако сте били в стабилна връзка с някого от доста дълго време.

Знаеш, че искаш да бъдеш „щастлив“ в една връзка, но не винаги можеш да знаеш как изглежда това за теб, камо ли какво може да означава това за другия. Е, този тест за личността може да ти даде отговора.

Има безброй ресурси, които да ви помогнат да разберете какво искате най-много в любовния си живот. Ако сте готови да се включите в приключението, има терапевти, които ще работят заедно с вас, за да ви помогнат да установите целите си по отношение на любовта, и има много книги, приложения и телевизионни предавания, искащи да ви помогнат да разберете не само кой сте, но какво би работило най-добре за вас с конкретния партньор.

Ако има проблеми, те може да се окажат лесно преодолими, така че ако предпочитате да не преминете през книги за само-помощ, или поне не в момента, има друго решение за вас.

Погледнете изображението по-долу и направете бележка за това, което виждате първо. След това превъртете надолу и разберете какво разкрива този тест за личността за това, което тайно е най-важно за вас в любовта и отношенията ви.

Ако първо видите …

Лицето на мъжа

Не можете да се спрете да планирате всичко, от това, което ще ядете на всяко хранене за следващия ден, до мястото, където децата, които все още нямате, ще учат в колеж. Това, което тайно искате най-много от една връзка, е стабилността и контрола.

Чувстваш се най-добре, когато напътстваш другите и управляваш кораба на живота си. Силен партньор, който е готов да ти позволи да вземеш кормилото, е точно това, от което се нуждаеш, особено когато ти се доверят достатъчно, за да отвърнеш и да не предизвикваш бури.

Овцете

Ако първо сте видели овцете, когато сте погледнали рисунката, вие сте чувствителна, романтична личност, която лесно се наранява.

Имате огромна любов, която да дадете, но сте предпазливи да правите точно това от страх, че ще бъдете отхвърлени или още по-лошо, подведени по всякакъв възможен начин. Знаете, че този начин не е лесен, но не можете да го премахнете. Сърцето ви кара да реагирате така. Това, което искате от една връзка, е да бъдете постоянно „носени на ръце“.

Искате да се чувствате 100 процента обожавани по всяко време. Искате живот всеки ден и да ви изненадват с цветя. Искате партньор, който ще се появи в офиса и ще ви направи серенада с песен.

Morkadis

И нещо повече, вие искате някой, който изцяло ще означава всичко за вас. Искате живот, в който романтиката идва естествено, а любовта е безспорна и искрена.

Момчето на дървото

Ако сте видели момчето на дървото, когато за пръв път погледнахте картината, вие сте надежден реалист. Знаете, а не просто предполагате, че всяка първа среща, която продължава, ще бъде последната първа среща, но не можете да не мислите как звучи фамилното му име с вашето име. Преминахте през мелницата за запознанства, но все още вярвате в любовта. Просто не се влюбвате толкова бързо, колкото беше, когато за първи път започна тази луда надпревара. Това, което искате от една връзка, е отворена комуникация и доверие.

Нямате нужда от цветя и не се нуждаете от грандиозни, но празни жестове. Имате нужда от някой, който разбира, че една връзка работи само когато хората в нея влагат време и усилия.

За теб партньорът, който може конструктивно да изкаже мнението си, е абсолютно ключов. Като говориш за чувствата си, както добри, така и лоши, е единственият начин да постигнеш истинска и трайна интимност.

Хижите

Ако сте видели колибите, когато за първи път погледнахте рисунката, вие сте човек, който се плаши от истинска връзка. Харесва ви идеята да имате партньор на теория, но реалността да споделите живота си с някого ви плаши. И преди сте бягали от добри взаимоотношения. Не искате да сте сами завинаги, но идеята да сте в „истинска“ връзка е обезсърчаваща.

Това, което искате от една връзка, е приятелството и физическата интимност без етикети. Други хора могат да го нарекат каквото искат, но това, което наистина има значение за вас в края на деня, е, че партньорът ви е приятел, просто приятел, с когото правите секс. Те разбират, че трябва да се движите малко по-бавно и знаят, че процъфтявате, когато отношенията не са дефинирани до перфектност. Нека всички останали се възхищават и парадират с отношенията си. Вие бихте могли да минете без този шум.

източник: megavselena.bg

Вижте още:

Верен тест, който показва какво се крие в дълбините на нашата душа

Тест: Колко квадрата виждате?

Тест на личността: Разберете какви грешки ви преследват в живота!

Психологически тест: открийте истинското отражение на личността си!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.