НАСА промени зодиака и добави 13-ти знак?

Ако сте от хората, които вярват в звездите и тяхната съдбовна подредба, то настоящата информация ще ви се стори доста интересна и вероятно ще промени представата ви за зодиака.

Оказва се, че от НАСА са решили да направят точните изчисления и научни сметки, за да дадат на хората най-точния зодиак (доколкото учените вярват в съдбата и кармата).

Изследователите все пак подчертават, че не изучават астрология, а астрономия и просто са направили точните сметки, а не се опитват да променят зодиака, както бе оповестено в множество издания, предава Нова Телевизия.

Все пак е любопитно да разберем как науката и звездите се свързват, за да създадат най-точния зодиакален календар, поне от научна гледна точка.

От НАСА не само разместват датите на зодиите, но и добавят 13-ти знак в зодиака, защото Слънцето преминава по пътя си през 13, а не през 12 съзвездия.

Учените споделят още, че не бива да забравяме, че хороскопът е измислен изцяло от хората, а тяхното откритие се основава на природни и научни закони.

Ето и новото разпределение на зодиакалните знаци:

Изображение: twitter.com

Oвeн: 18 aприл — 13 мaй

Morkadis

Тeлeц: 13 мaй — 21 юни

Близнaци: 21 юни — 20 юли

Рaк: 20 юли — 10 aвгуcт

Лъв: 10 aвгуcт — 16 ceптeмври

Дeвa: 16 ceптeмври — 30 oктoмври

Вeзни: 30 oктoмври — 23 нoeмври

Cкoрпиoн: 23 нoeмври — 29 нoeмври

Змиeнoceц: 29 нoeмври — 17 дeкeмври

Cтрeлeц: 17 дeкeмври — 20 януaри

Кoзирoг: 20 януaри — 16 фeвруaри

Вoдoлeй: 16 фeвруaри — 11 мaрт

Риби: 11 мaрт — 18 aприл.

източник: novini.bg

Вижте още:

Какви злодеи са зодиите

Какво ще стане, ако съберем всички зодии на Бъдни вечер

Какво предвещава годината на Плъха за всяка от зодиите

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.