НАСА се стяга за война с нашественици от други планети

извънземни

Наскоро от НАСА съобщиха, че са наели опитен офицер, който да разработи план за защита на Земята и цялото човечество. В космическата агенция официално ще бъде въведена длъжността „офицер по защита на хората от извънземни”.

В същия ден новият служител на организацията ще започне да изпълнява задълженията си. Офисът му ще бъде в щаб квартирата във Вашингтон.

Вече е ясно и името на сътрудника – длъжността е поверена на Лиза Прат от Университета в Индиана. Основните й задължения са да защитава планетата от извънземно нашествие, да предотвратява потенциални заплахи от биооръжия, да контролира космическите сонди с цел последните да не изпратят случайно земни микроорганизми на Марс.

Специалистката ще трябва да предотвратява заразяването на други планети, както и да следи космически предмети да не попадат на Земята. Ако нещо все пак се прецака, отговорността ще лежи изцяло на плещите й.

инфо: blitz.bg

Вижте още:

Проектът ,,Разкритие“: Как САЩ 50 години крият от целия свят разтърсващи сведения за извънземните

Изследване на Харвард: Космическите радиоимпулси може да са от извънземни

Как изглеждат извънземните от научна гледна точка?

Черните триъгълници на извънземните (видео)

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.