На Марс беше заснета отломка, приличаща на част от извънземен кораб

На снимка от Червената планета беше увековечена
отломка, приличаща на част от извънземен кораб, с което отново се разгоряха дебатите относно „марсианците“, пише сайтът Лайф.

Кадърът се появи в канала на Youtube Secureteam10. Той е много популярен и е следен от 2 милиона потребители. Именно в тази платформа беше публикувана снимката, направена от марсоход, на която е изобразен странен обект. По думите на представителя на канала Тайлър Глюкнер триъгълният приличащ на метален предмет е с идеален кръгъл отвор в средата и е бил изкуствено създаден от изчезнала цивилизация.

На пръв поглед отломката прилича на камък със странна форма. Но при по-подробно разглеждане става видно, че обектът има доста сложна структура. Отворът в средата е със съвършена форма, а триъгълникът изглежда сгънат.

инфо: novini.bg

Вижте още:

Чуйте първите звуци, записани въобще на Марс

„Кюриосити“ откри мистериозен лъскав обект на Марс

Библейски потоп е унищожил живота на Марс

Дали животът на Земята не произхожда от Марс?

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.