Нещата от ежедневието, които ни зареждат с негативна енергия

Те са знаците, които не забелязваме. Те са онези неща, които задържат негативната енергия у дома. Те са нещата, от които трябва да се отървем.

Ако вярвате в това, разбира се!

Стари дрехи – вероятно сте чували, че е хубаво да не държите нищо старо вкъщи. Ако погледнем логично на нещата, това са дрехи, които не трябват или не ви стават. Някои може би са надживели своето време. За какво са ви?

Дори да сте вехтошари и да пазите всичко, трябва да се отървете от старите вещи и да отворите съзнанието и дома си за новото, за положителното, за различното.

Счупени вещи – в никакъв случай вкъщи! Да започнем с огледалото, което носи нещастие. Смята се, че счупеното огледало носи негативна енергия и несполуки не само в любовен план, а цялостно. Не се оглеждайте в парченцата, а директно го изхвърлете.

Това не важи само за него. Ако счупите часовник, трябва да направите същото. В случай че той не работи, дори да не е счупен, пак се отървете от него, защото сме смята, че както стрелките му не мърдат, така и вие ще бъдете приковани на едно място.

Що се отнася за счупената посуда и домакински съдове, ако успеете да ги поправите ги оставете, но ако щетите са големи, просто ги изхвърлете и заменете с нови.

Използвайте календара единствено и само по предназначение. Освен това, в дома ви трябва да има календар за настоящата година, всички други са излишни.

Отървете се от всичко, което ви навява лоши спомени или сте го купили при неблагоприятни условия. Не ви трябва. Положителната енергия струи от вещи, заредени с такава – нови и красиви.

Нещо, което вероятно не сте забелязали е, че дори в българските банкноти присъстват негативни знаци.

В тази от 5 лв., например, има бременна жена, зад която се поддават пипала на октопод, а в тази от 20 лв. – копия, забити право в лъва и Народното събрание.

Дали проблемите идват от тези знаци или всичко е вътрешна нагласа, не се знае. Понякога, единственото, което ни остава, е да повярваме в съдбата и да опитаме да се отървем от негативното в живота си, заменяйки го с позитивното, а именно – промяната.

Източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Morkadis

С тези навици привличате негативната енергия в дома си

Как да измерим негативната енергия в себе си

Негативна енергия и завист – ефективни ритуали за почистване

Това растение попива цялата негативна енергия от компютъра

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.