Не ви трябва магия! Засадете го в дома си и парите ще завалят като из ведро

2

Красула (дървото на живота) – растение, което привлича магията на парите в къщата. Според Фън Шуй, трябва само да засадите това дърво в дома си и финансовото ви състояние ще се промени към по-добро … 

Дори и да не вярвате, всички знаем, че положителното мислене води към случването на хубави неща. Много полезно при това е да подсилвате мислите си с действия, които да ви напомнят за желанията и мечтите. Това ще увеличи вероятността от промени в живота към по-добро многократно!

Как да привлечем пари в дома си:

Дори и цветът на листата на красулата напомня на цвета на прясно отпечатани доларови банкноти!

Дървото на парите допринася за доброто функциониране на мозъка и повишава физическата активност на лицето, което го притежава – това се дължи на факта, че големите му сочни листа съдържат етерични масла. Препоръчително е да поставите растението на работния плот: след известно време ще забележите, че работата ви носи повече удовлетворение и пари!

За да влязат парите в къщата, направете специален ритуал. Преди засаждане на дървото в саксия, поставете на дъното ѝ 6 монети и си представете себе си като успешен, здрав, богат човек.

Когато поливате зеления си приятел си представяйте тази картина редовно, възможно най-ясно. Тази техника ще ви помогне за успеха!

Ако вече притежавате дървото вкъщи, може просто да заровите монетите в пръстта. Този талисман ще продължи да работи добре за вас! Още по-добре ще е да завържете няколко червени конеца с монети на клоните.  Поглеждайки към тях, вие винаги ще се мислите за това, как паричките ще дойдат при вас…

Красулата ще расте добре в малко по-голяма саксия – важно е растението да получава много светлина. Идеалният цвят саксия за това магическо растение е червено или бордо, може още кафяво, черно, злато или сребро.

Не забравяйте да забършете листата на дървото от пръстта и то ще ви е благодарно!

инфо: pik.bg

Вижте още:

ФЪН ШУЙ СЪВЕТИ ЗА УМНОЖЕНИЕ НА ПАРИТЕ

КАК ИЗГЛЕЖДАХА ПАРИТЕ НИ ПРЕЗ 90-ТЕ

5 НЕЩА, ЗА КОИТО ТРЯБВА ДА ОТДЕЛЯТЕ ПОВЕЧЕ ПАРИ

ПОВЕРИЯ КАК ДА ПРИВЛЕЧЕМ МНОГО ПАРИ

СПОРЕД ФЪН ШУЙ ТАЗИ СНИМКА ЩЕ ПРИВЛЕЧЕ ПАРИТЕ В ЖИВОТА ВИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.