Никой не иска да му подарят обсебена от духове вила

къщаВсички мераклии бягат панически след първата нощ

Обсебена от духове луксозна вила, където е било извършено масово убийство, се подарява на първия желаещ. Такъв обаче няма. Причината е, че всеки, който е проявявал желание, е бягал панически от къщата още след първата прекарана нощ. Всъщност мераклиите не са били гонени от духове, а всички до един са имали жестоки кошмари, които са им изправяли косите дотолкова, че никой не е пожелал дори без пари да вземе злокобната къща.

Преди да се превърне в кошмарно място, къщата в мексиканския град Орисаба е била кокетна луксозна вила, собственост на богат бизнесмен и неговото 4-членно семейство. Той и съпругата му наели прислужник, който да чисти и готви, както и да върши други дребни неща вкъщи.

Икономът обаче завидял на богатството на бизнесмена, докато един ден не сипал силна отрова в храната на цялото семейство. Всички починали в адски мъки, категорични са лекарите, извършили аутопсията.

Убиецът бил заловен от приятел на семейството, който дошъл ненадейно в къщата, докато икономът заравял телата в двора. Свидетелят бил толкова афектиран от гледката, че скочил да бие прислужника и направо го убил. Оттогава къщата е като прокълната, споделят съседи, и разказват, че никой не е издържал там повече от една нощ.

След петте убийства във вилата, тя е преминала в общински ръце, тъй като не е имало наследници. От месеци наред обаче общината отчаяно се опитва да се отърве от къщата, която започва да се руши.

инфо: novinar.bg

Вижте още: 

ХОТЕЛИ, ОБИТАВАНИ ОТ ДУХОВЕ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Eleonora 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.