Новолунието във Везни ще повлияе силно на 4 зодии

pixabay.com

На 6-и октомври ни очаква пълнолуние в един от най-чаровните, хармонични и романтични знаци на зодиака – Везни. Събитието изисква от нас да обърнем допълнително внимание на връзките и любовния си живот. Ето кои зодии ще усетят най-силно влиянието на новолунието, според „Elite Daily“.

Овен

Нова страница ще бъде отворена във връзките им. Може да забележат промяна в тази сфера на новолунието. Това означава, че Овните може да започнат нова връзка, да се запознаят с нов и интересен човек или да опознаят по-добре някого, с когото излизат. А е възможно и да бъдат вдъхновени да станат по-добри партньори, тъй като в последно време не се грижат достатъчно за връзката си. Новолунието ги окуражава да работят по създаването на връзката, за която копнеят.

Рак

Искат да създадат уют около себе си и да чувстват обичта. Светът около тях е опасен и забързан, затова Раците се нуждаят от спокойно, сигурно и комфортно място, в което да се прибират след работа/училище. Ако нямат такова място, на което могат да са уязвими и да покажат себе си, новолунието ги окуражава да си го създадат. Дори още повече – да се върнат към корените си, да общуват повече с роднини. Така ще поправят отношенията си с тях.

Везни

Ще приветстват едно ново и по-добро свое „аз“. Новолунието има силата да ги отведе в много различни посоки, тъй като е в техния знак. Може да се почувстват вдъхновени да променят външния си вид или да направят друга важна промяна, свързана с личността им. Ще експериментират много, ще търсят себе си и не трябва да се заблуждават, че винаги трябва да разбират себе си. Това е процес, който продължава цял живот.

Козирог

Ще осъзнаят кои цели и желания наистина имат значение за тях и ще започнат да ги преследват. Ще станат по-заети и кариерата, целите в работата ще са приоритет за тях по време на новолунието. Прекрасно време да започнат да работят по изпълнението на мечтите си. Ако искат повишение, нека се борят, за да го получат и да докажат себе си. Ако не са доволни от работата си, да потърсят това, с което наистина искат да се занимават.

източник: teenproblem.net

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.