Новолуние в Козирог: Време е за ново начало, обръщане на нова страница

Новата Луна представлява края на един цикъл и началото на нов 28-дневен цикъл. Първото новолуние за тази година е на 13 януари в 07:01ч и се осъществява в знак Козирог – кардинален и земен знак.

Това е време, когато можем да се съсредоточим върху някои от конструктивните черти на знака Козирог– упоритост, находчивост, дисциплинираност, мъдрост, амбициозност, благоразумие, постоянство и да обмислим как да вложим тези качества положително в живота си.

Козирогът е най-високата точка на небето, най-голямото постижение в живота, било то материално или духовно, което е представено чрез символа на знака Козирог – планинска дива коза, която се изкачва до най-високия връх на планината, заобикаляйки всички препятствия по пътя си. Тук постигането на целите вече не е абстрактна точка в бъдещето, към което човек се стреми, а по-конкретно, постиженията в живота.

Това Новолуние носи постижения, които са най-свързани с работата и кариерата, положението в обществото и укрепването на личния авторитет.

Съвпадът на Слънцето и Луната дава прилив на енергия и инициатива. Така че това е отличен момент за ново начало, обръщане на нова страница или започване на нов проект. Направете конкретни планове за постигане на вашите цели.

Новолунието ще бъде във връзка с Плутон, планетата на силата, трансформацията, издигането от пепелта и превръщането във Феникс. Духовното послание на тази нова Луна е еволюцията и растежа на Душата.

И други аспекти ще придружават това новолуние. Най-силният от тези аспекти е квадратурата на Марс със Сатурн, която предизвиква неудовлетвореност и потискане. Предстоящата квадратура на Юпитер с Уран предизвиква напрежение и внезапна промяна. Тези аспекти разкриват големи възможности за развитие, но което ще отнеме време и усилия за адаптиране.

В нощта на Тъмната Луна, от вторник срещу сряда (от 12 до 13 януари), можем да трансформираме всички онези модели, които ни пречат да постигнем репутация в обществото, авторитет, успех в бизнеса и кариерата, но и всичко, което ни пречи да се изкачваме по духовния път към познанието. Можем да използваме обичайната техника за писане на лист хартия на всички негативни модели, препятствия и всичко, което не искаме в живота, и ритуално изгаряне на този лист хартия.

Новолунието става на 23 градуса и 13 минути в Козирог и ще има най-положителен ефект върху Телец, Дева, Козирог, Скорпион и Риби, както и тези, които имат планети в тези знаци между 19 до 27 градуса. А Везните, Овенът и Ракът (и тези, които имат планети в тези градуси и знаци) ще бъдат негативно засегнати, така че ще трябва да положат допълнителни усилия около препятствията по пътя.

източник: novini.bg

Вижте още:

Кремирани останки летят до Луната с частен десант през 2021 г.

Извънземната Мона Лиза, открита на Луната от Аполо 20

Изчислиха каква доза радиация би получил човек за един ден на Луната

Луната е милиони години по-млада от считаното досега

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.