Окото, което изберете разкрива много за вашата личност

Известно е, че очите са прозорец към душата. И буквално и преносно, това е вярно. Това, което виждате в нечии очи и това, което търсите в тях, разкрива много за това каква личност сте. Погледнете снимката и изберете окото, което веднага ще ви привлече – избирате с вашето подсъзнание. След това прочетете какво разкрива това.

1. Духовен глад
Чувствате глад, но не и за физическа храна. Нуждаете се от духовни грижи. Желанието да се свържете с вселената ви кара да намирате нови преживявания и нови приключения. Докато се движите през живота, трябва да се научите да прощавате на вашето минало. Следвайте тази страст и ще се почувствате живи.

2. Вие вече сте били тук
Много от вашите въплъщения наистина са ви подготвили. Животът ви е бил труден, но е имал и своите прекрасни моменти. Споделяйте знанията си навсякъде, където и да отидете и ще блестите и във вашия живот, и в живота на другите.

3. Лечител
Аурата ви наистина сияе. Колкото повече разбирате това, толкова повече ще увеличите възможностите за засилване на естествените ви вибрации. Тази вътрешна светлина може да лекува другите, така че използвайте я. Използвайте силата си, за да лекувате и споделяте светлината където и да отидете.

4. Философ
С възможността да навлизате дълбоко във всяка тема, умът ви постоянно е бомбардиран с нови идеи и проекти. Често се чувствате изгубени, но всъщност се движите по правилния път. Няма грешки, само житейски уроци. Вярвайте си и продължете напред във вашето духовно пътуване.

5. Магьосник
Вие сте загадка, обвита в мистерия. Криете много информация от хората и често изглеждате по-привлекателни заради това. Може би не го правите умишлено, но вече е ваша запазена марка. Не изпитвате нужда да бъдете друг освен себе си и не позволявате на другите да ви говорят иначе.

6. Стара душа
Вие сте били тук много пъти преди и вече не търсите същите неща като другите хора. В това си превъплъщение не сте сигурни за целта си и за това може би ви липсва самочувствие. Време е да намерите пътя и светлината си. Работете усилено и може да намерите това, което търсите.

7. Нощна птица
Тъмнината е вашият дом. Вие сте роден илюзионист и само откривате това, което знаете, че другите искат да чуят. Не се променяйте, правите точно това, което трябва да правите.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Какъв цвят кола да изберете, за да пасва на характера ви

Изберете си ваза и научете повече за себе си

Погледнете в бъдещето си, като изберете карта и разберете какво ще ви се случи скоро

Дърво на желанията: Изберете плод и вижте дали ще ви се сбъдне

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.