Отговорете на този въпрос, без да мислите много – Кой счупи вазата?

Всичко, което трябва да направите е да отговорите на прост въпрос, след като разгледате тази снимка: Кой е счупил вазата? В снимката няма улики или някакви елементи, които биха разкрили отговора за вас. Имайте предвид, че няма правилен отговор.

Така или иначе предположенията и интуицията са ключови за вземането на решения. Според психологията всяко решение отразява влиянието на вашата личност.

Дете А

Детето А изглежда е най-очевидният избор. Другите го гледат надолу към него и той навежда глава в угризение за действията си. Въпреки това той може да бъде този, който всеки път носи вината. Той може да е типичната изкупителна жертва на групата, която всеки сочи с пръсти винаги, когато има липса на доказателства. Може би той всъщност е най-смиреният и често поема вината за някой друг. Възможно е също така детето на снимката да бъде илюстрирано по начин, който да ни накара да повярваме, че той е виновникът, но в действителност това не е така. Тук няма един точен отговор. Ще ви разкажем за вашата личност въз основа на този избор. Изглежда, че вие следите подробностите и сте отговорна личност. Много сте внимателни с всичко и с всички в обкръжението си.

Дете B

Следващата опция е дете B. То изглежда като най-голямата от всички деца и вероятно се грижи за малките си братя и сестри, когато майка им е заета. Тя гледа на момче А по начин, който гарантира, че той е виновникът. Възможно е, че това да е нейната печеливша усмивка, след като успешно го е направила изкупителна жертва. От друга страна, има хора, които биха могли да мислят, че тя гледа на момчето с успокояващ и разумен поглед, усмихвайки се, за да покаже привързаността си, без да съди.

Ако изберете тази опция, вие сте много съвестен човек. Вярвате в разбирането на човека, преди да го съдите и вие търсите правосъдие. Не сте човекът, който оставя приятелите си в беда. Разбирате проблема на човек заедно със собствения си, който ви дава логически разсъждения и здрав разум за решаване на проблеми.

Дете C

Детето С е най-прикритото от всички тях. То има таен език на тялото: вижте как държи ръцете си в джобовете си, сякаш се опитва да скрие емоциите си.

Това, което детето C всъщност мисли, е: “Да! Направих го, но сега ще се измъкна.”

Ако сте избрали дете C и мислите, че той крие емоциите си, тъй като обстоятелствата го облагодетелстват, тогава притежавате личността на лидер. Можете да разпознавате проблеми, причинени от хора, а не от обстоятелства. Ето защо винаги сте внимателни с хората около вас, въпреки че често не го показвате.

Дете D

Детето D се приближава към майка си и се притиска в престилката и ни показва, че най-вероятно се страхува от счупената ваза и последствията, които ще дойдат, ако тя е виновната. Тя е единствената, освен майка й, която гледа към вазата. Всички останали гледат на други места. Малката дъщеря се крие близо до майка си, опитвайки се да избегне гнева и наказанието.

От психологическа гледна точка избора на детето D доказва, че сте отговорен и надежден човек. Това е едно от качествата, което ви прави успешни във всичко, което правите в живота. Всеки ден се стремите да бъдете по-добър човек, като запазите недостатъците в ума си. Доверявате се на другите лесно и затова сте много чувствителни.

Morkadis

източник: zajenata.bg

Вижте още:

Кой тип личност сте? А, Б или Д?

Тест, който разкрива тайните на Вашето подсъзнание!

Много точен тест, който ще разкрие моментното ви психическо състояние

Тест: изберете котка и разберете каква личност сте!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.