Отец Николай: Ванга не позна гроба на Левски

2

„Няма как Левски да е погребан в църквата „Св. Николай Мирликийски“, както се твърди, че е казала Ванга. Имаме експертиза, която го доказа! Правен е щателен преглед, който свидетелства за това, че тук не е погребан никой! Освен това тази църква е взривявана и е била изравнена със земята. Много се е копало, докато я възстановят. Дори стените не са на мястото, на което са били преди“, пламенно разказа пред „България Днес“, свещеникът Николай.

Екипът го потърси по повод твърденията на 74-годишния Павел Кипров. Според думите му лично пророчицата Ванга му е разкрила, че Апостола е погребан именно в тази черква. Тялото му е било положено от един негов близък приятел. Изследванията обаче не доказаха поодобна теза.

инфо: 168chasa.bg

Вижте още:

 

 

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.