Откриха летяща чиния на Марс? (ВИДЕО)

нло

Известният уфолог Джордж Греъм откри летяща чиния на Марс, разглеждайки снимки от марсохода „Кюриосити“ на НАСА, съобщава esoreiter.ru.

На един от кадрите в марсианските пясъци се вижда тъмен обект с формата на летяща чиния. Изследователят забелязал следи от приземяване на НЛО.

Мистериозният обект обаче е с много малки размери, което не съответства на нашите представи за извънземни космически кораби.

От друга страна изкопът в пясъка изглежда много реалистичен. Направен е сякаш с шаблон. Поради тази причина някои смятат, че цензорите от НАСА са се опитали да маскират друг обект, рисувайки по снимката.

Според Джордж Греъм Марс не е пуста планета. Той предупреждава, че мисията до Червената планета може да се окаже заблуда, както стъпването на Луната.

инфо: pik.bg

Вижте още:

Уникални снимки на НЛО от преди ерата на фотошоп (видео)

Хакерът, който открадна истината за НЛО от НАСА и Пентагона

Загадката с разбилото се НЛО в руския град Далнегорск остава неразрешена

Мистерията с НЛО в миньорското градче Далнегорск (видео)

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.