„Отражение на миналото” – фото проекта на Том Хъси, който трогна света

Обичайно Том Хъси се занимава с реклама, но “Отражение на миналото” – така се казва най-новият фото проект на фотографа, е нещо съвсем различно. Затова проектът беше отличен с редица награди, и то съвсем заслужено. Идеята за “Отражение на миналото” дошла, когато фотографът чул ветеран от Втората световна война, който казал: „Не мога да повярвам, че скоро ще навърша 80 години. Чувствам се като, че ли преди малко се върнах от войната. Поглеждам в огледалото и виждам този човек.”

В резултат на това се получава един прекрасен и трогателен проект, който предизвиква откровение във всеки, който погледне снимките.

инфо: izumitelno.com

Вижте още:

Удивително, но това са реални снимки

10 страховити фотографии от викторианската епоха

Най-невероятните стандарти за красота от историята

Как се ражда човек – изумителен поглед в майчината утроба

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Фотограф 5 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.