Папата отдавна бил наясно с присъствието на извънземни на Земята?

%d0%bf%d0%b0%d0%bf%d0%b0%d1%82%d0%b0

Папата е осведомен, че на Земята има представители на извънземни цивилизации, които дори предлагали помощ на земните обитатели. Те били приятелски настроени към нас и предлагали да ни снабдят с безкраен източник на чиста енергия. До сензационната информация за това се добрали сътрудници на Уикилийкс, съобщава esoreiter.ru. Те цитират известния американски астронавт Едгар Митчел.

Шестият човек, стъпил на Луната, твърди, че Светият отец отдавна знае за мисията на извънземните, но Ватикана държала информацията в тайна.

Сътрудниците на Уикилийкс пък се добрали до нея наскоро, след като негово писмо до председателя на предизборния щаб на Хилари Клинтън – Джон Подест стигнало до тях. В него Митчел пише, че на Ватикана е известно, че извънземни предлагат да ни снабдят с неизчерпаем източник на чиста енергия. Бившият астронавт обаче предупреждава, че е възможна космическа война, в която щели да участват няколко цивилизации от различни планети.

инфо: pik.bg

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Един коментар
  1. Симпатичен и скромен Пекински пор вдовец с огромен жълт и добронамерено пулсиращ ГМО порец 6 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.