Повече сигнали за НЛО заради COVID-19

Изображение: pixabay.com

Рекорден брой съобщения за неидентифицирани летящи обекти (НЛО) са подадени от началото на пандемията досега. От части това се дължи на факта, че хората са разполагали с повече свободно време, а от други – и на системата от мини-сателити „Старлинк“ на Илон Мъск, които преминаха и през нашата страна.

Уфологът инж. Веселин Боянов коментира пред Bulgaria on air, че има увеличен брой сигнали за НЛО, но в повечето пъти хората не са наясно какво е точно.

„Да, има такова нещо в последните месеци имаше много наблюдения на различни обекти. В общи линии нормално е летните месеци да се появяват такива неща. Много хора не са информирани и не са наблюдавани за сателитите. Те бяха твърде интересни за наблюдение. Хората се бъркаха“, коментира той.

На въпрос как всъщност изглежда НЛО, специалистът каза:

„Трябва да разберем какви са неговите характеристики. Когато игнорираме това, което познаваме, за нас всичко останало е НЛО. Няма точно какво да се каже“.

Той посочи, че за НЛО може да се смятат сребристи сфери, които не са нито самолет, нито друг познат ни летателен обект. Такива сфери се наблюдавали и у нас.

По думите му обаче няма научни доказателства за друг вид живот, но не са и конспиративни теории.

източник: novini.bg

Вижте още:

Знаменитости разказват за срещи с НЛО

Скриха ли военните НЛО в Зона 51 и Розуел?

ВМС на САЩ: Секретните НЛО файлове са опасни за националната сигурност

Снимки на НАСА от Марс – измама, НЛО или доказателство за живот?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.