Посрещнете съдбата си! Слънчевото затъмнение ще промени живота на четири зодии

pixabay.com

Сезонът на затъмненията винаги е тази част от годината, която носи най-много промени. Провеждайки се в двойки от две (или повече) затъмнения, периодът настъпва на всеки шест месеца, проправяйки път за Вселената за корекции в личната ни действителност, разказват от edna.bg

Ако сте представител на един от четирите зодиакалните знака, засегнати най-много от слънчевото затъмнение в Скорпион на 25 октомври, тогава се пригответе срещи със съдбата, предупреждават астролозите!

В астрология слънчевите затъмнения са нещо повече от мистериозно и приковаващо погледа явление – те например винаги са сигнал, че настъпва промяна.

Слънчевото затъмнение винаги се разгръща заедно с новолуние, докато лунното затъмнение винаги се случва вместо пълнолуние. Тези необичайности в типичния 28-дневен лунен цикъл са знак, че нищо не е под наш контрол и всичко, което можем да направим, е да позволим на нещата да се случват, както могат. Потапяйки ни в най-тъмния нюанс от сянката си, затъмнението винаги ни принуждава да видите истината. А след като очите ви свикнат с тъмното, всичко започва да придобива смисъл.

Затъмнението винаги се провежда в същия зодиакален знак като Северния или Южния възел, което отключва вратата към нашия потенциал и ни освобождава от потискащи привързаности. Докато Южният възел символизира нашите минали животи и отминали преживявания, Северният възел ни води към бъдещето. И тъй като затъмнението ни отвежда до кръстопът от нашия кармичен път, то ускорява движението към крайната ни съдба, често когато най-малко го очакваме. Промените, които се разгръщат при затъмнение, могат да бъдат огромни и ги чувстваме колкото вълнуващи, толкова и плашещи. Всичко, което можем да направим, е да вярваме, че независимо накъде сме се запътили, ще бъде красиво.

Частичното слънчево затъмнение в Скорпион на 25 октомври ще се проведе в същия зодиакален знак като Южния възел. И тъй като Южният възел представлява енергията, от която ние, като колектив, се учим как да се отдалечим, това събитие ни подтиква към някаква форма на сбогуване.

Независимо дали се отказвате от навик, човек, работа или финансов ангажимент, слънчевото затъмнение този месец ви насърчава да приемете промени, които в началото може да навредят, но в крайна сметка ще отворят нов път в живота ви, създаващ пространство за развитие.

Тъй като Скорпионът управлява дълбоко заровените истини, това затъмнение може да ви отведе до съкровищница от тайни. Време е да признаете това, което винаги сте знаели, че е истина, но просто не сте искали да му повярвате – в крайна сметка, истината може да ви освободи. Ако не забележите тази промяна веднага, дайте ѝ време да заеме мястото си.

Знайте, че прозорецът на промените е отворен за няколко седмици преди и след затъмнение, така че бъдете нащрек за обрати. Ако вашата зодия или асцендент попада под някой от следните зодиакални знаци, предстоящото слънчево затъмнение в Скорпион може да предизвика голяма трансформация във вашия живот. Ето защо:

Телец

Научавате много за това как изглежда едно здравословното партньорство. Тъй като слънчевото затъмнение на 25 октомври се провежда в Скорпион, то засяга седмия дом от вашата натална карта, отговарящ за отношенията с любими хора. Назрява ли голяма промяна във връзката ви, или може би желаете да се освободите от ангажимент, поет към някого?

Макар слънчевото затъмнение да покаже, че сте готови да прекъснете дадени отношения, то може и да отбележи, че ваша връзка се развива в нещо различно – нещо по-силно и по-сериозно. При всички случаи това космическо събитие ще ви научи на какво се крепят взаимоотношения и какво ги кара да се разпаднат. Ако някой иска да бъде в живота ви, той ще остане.

Лъв

Подготвяте се да приемете дълбока лична промяна. Слънчевото затъмнение се провежда в Скорпион – тоест, четвъртия дом от вашата рождена карта, свързан с дом и семейство, и може да е предвестник на промяна в дома ви. Вероятно сте готови да се преместите на друго място, да приветствате нов член на семейството или просто да преосмислите жилищното си пространство. Дори е възможно да означава, че сте готови да напуснете родния си град и да се преместите другаде заради нова вълнуваща възможност!

Morkadis

Въпреки това, докато напускате гнездото си и се впускате в неизвестното, важно е да помните, че ще отнеме време, докато установите новия си живот. Дори просто да се отървете от ненужното и почистите основно дома си, процесът със сигурност може да предизвика сложни емоции. Но при всички случаи научавате, че домът не е непременно място, а състояние на ума!

Скорпион

Въпреки природата си на фиксиран зодиакален знак вие сте една от зодиите, склонни към най-много трансформации. И макар животът ви да е напът да стане много натоварен, вие сте напълно способни да се справите с това, което предстои! Когато слънчево затъмнение се провежда в първи дом от вашата натална карта, отговарящ за личността ви, може да бъде положено началото на голяма промяна в идентичността ви (особено за тези от вас, родени през първата декада на зодия Скорпион).

Ако в живота ви започне да се разгръща неочаквана промяна, тя е предназначена да ви събуди от самодоволството и да се превърнете в човека, когото винаги е трябвало. И докато слънчевото затъмнение вероятно ще доведе до нещо голямо и значимо, въздействието му може да бъде просто и фино, но и дълбоко лично. Позволете си да се почувствате като нов човек – надраснали сте настоящите си обстоятелства и сте готови да опитате нещо ново!

Водолей

Градите име, но първо трябва да бъдете готови да правите жертви в името на вашия успех! Тъй като това слънчево затъмнение се случва в десети дом от вашата рождена карта, отговарящ за амбиция и обществен имидж, звездите ви тласкат към нова ера във вашия професионален път. Може да се подготвяте да оставите една задънената улица и да започнете да кандидатствате за ново място.

Подгответе се също да приемете повишение или дори да промените напълно кариерата си. Така или иначе, време е да приемете отговорностите, които ви се предлагат, защото сте достатаъчно готови за тях. Започвайки от нулата, сега сте на път да разберете какво означава да се борите за мечтите си. Светът очаква съобщение от вас – време е да го направите!

източник: edna.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.