Признаци, че къщата е обитавана от дух

призрак

Съществуват няколко признака, по които можете да разберете дали в дома ви има чуждо присъствие.

На първо място, това са странните миризми, които обикновено не би трябвало да се усещат. Тези миризми се появяват внезапно и като че ли отникъде. Духът може да донася миризма, която му е била позната някога, например аромат на скъпа пура или на някакво екзотично цвете. Такъв аромат е явен признак, че в дома ви живее дух.

Друг признак са странните сънища за хора и места, които са ви абсолютно непознати. Това също е знак, че духът се опитва да привлече вашето внимание и да ви разкаже историята си.

Следващ знак е усещането за преследване. Някои хора са по-чувствителни към духове и когато в дома им има привидение, те се чувстват преследвани.

Същото важи и за усещането за тежък въздух в помещението. Някои хора са чувствителни към промяната в енергийното поле, която се поражда от присъствието на дух, и това се изразява като задух, който затруднява дишането на човека. Дори хора, които нямат силно изявени усещания, имат чувството, че се задушават в помещение, в което има дух.

Загадъчните звуци също са явен знак за това, че в дома ви се е заселил дух. Ако освен странни звуци чувате и тих неразбираем шепот, това също е знак, че в дома ви живее дух. Съществуват агресивни духове, които издават звуци, смразяващи кръвта.

Промяната на температурата на въздуха в помещението отново символизира същото. Ако усещате, че някои от помещенията в дома ви са по-студени от другите и това става рязко и внезапно, това е предизвикано от факта, че за материализацията си духът използва енергия, която се натрупва на мястото на появяването му. Понякога може да преминете през студено място в стаята, при положение че цялото помещение е затоплено. Може в лицето си да усетите полъх на хладен въздух.

Ако предметите в дома ви постоянно не са там, където сте ги оставили, това отново трябва да ви подсети, че има дух в къщата. Едно от най-неприятните усещания е, че някой ви докосва. Това е абсолютно сигурен знак за това, че духът на някой починал човек е в къщата ви.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Легендата за прокълнатото имение Уинчестър

Замъци и имения, обитавани от трагични духове

Хотели, обитавани от духове

Проклятието на Анабел – най-зловещата кукла в света

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.