Пророчеството на Ванга за 22 декември съвпада със силно слънчево изригване


В руската общественост не стихват споровете за предсказанията на известната сляпа българска гадателка Вангелия Пандева Гущерова, по-известна като Баба Ванга.

Въпреки факта, че тя почина през август 1996 г., и досега на повърхността продължават да изплуват нейни нови пророчества. През март тази година например имаше новина, че Ванга, оказва се, предупреждава за появата на коронавируса. Нейният приятел Сергей Косторной, който бе участник в предаването „Всъщност“ по Първи канал, обясни, че му е позволено да съобщи за това пророчество само седем дни преди пандемията. Сега той иска да предупреди за датата 22 декември 2020 г. Освен това Косторной обяви кога коронавирусът ще отстъпи, пише вестник „Московский комсомолец“, цитиран от „Фокус“.

„На датата 22 декември 2020 г. се падат пет двойки“, отбеляза Косторной и добави, че ако човечеството не промени мисленето си, продължи да гони печалба и да води войни, тогава светът може да бъде погълнат от пандемия на друго сериозно заболяване.

„В историята е имало периоди, когато чумата е покосила огромни територии … Това може да е неочаквана война“, предупреди той.

Приятелят на Ванга също каза, че знае за пророчеството на Ванга за следващата година, но все още не може да го направи публично достояние поради определено табу, дадено преди много години.

 

„Позволи ми да направя прогноза за коронавируса само седем дни по-рано“, обясни той.

В тази връзка Косторная отбеляза, че 22 декември трябва да се чака с повишено внимание, тъй като думите на Ванга за тази дата са много тревожни: „Ще се топлим на слънцето, но върху слънцето ще падне черна сянка“.

Той припомни, че на 21 и 22 декември, според учените, ще има силно слънчево изригване.

„Как ще се отрази това на психиката на хората?“ – пита Косторной.

Що се отнася до датата, когато пандемията на коронавируса ще отстъпи, той също посочи конкретна дата.

„На 20 март, денят на пролетното равноденствие, проблемът с коронавируса няма да бъде толкова спешен, защото Земята ще навлезе в петото измерение“, каза той.

източник: novini.bg

Morkadis

Вижте още:

Страшно пророчество: ето какво предрече Ванга за 2021

Какво показва нумерологията за 2021 година

Предсказанията на Волф Месинг за 2021 година за Русия, Европа и САЩ

Метални аксесоари за късмет през 2021 година

Баба Ванга: Георги Аспарухов е убит!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.