Психологически тест, който ще ви разкрие какво да очаквате в бъдеще

Не винаги е възможно човек да разгадае знаците на подсъзнанието или тези на Вселената и да разбере в коя посока да продължи и какво го очаква в бъдеще. За да оцените силните и слабите страни и да продължите живота си по гладък път, предлагаме ви този психологически тест.

Погледнете внимателно картинката и си представете, че сте отишли в пощата, за да вземете писмото си от много важен човек. Но се оказа, че някой е закодирал всички надписи с имената и адресите на пликовете. Погледнете числата и знаците и се опитайте да разберете кой плик е вашият.

Доверете се на интуицията си. Отделете време, разгледайте всеки възможно най-внимателно. Е, готови ли сте да разберете какво ви очаква в бъдеще?

Плик № 5

Скоро умората ще отстъпи място на радостта, защото най-накрая ще можете да се отпуснете напълно! Причината за спонтанната почивка е неизвестна, но този шанс ще дойде от човек, за когото дори не сте мислили. Но, почивката не е причина да се отпускате. Време е да се погрижите за себе си и ресурсите си. Идва благоприятен момент във всички области, ще има проблеми, но те няма да ви смущават толкова много и лесно можете да се справите с тях! Но, не забравяйте, за да получите поподаръци и позитиви, трябва не само да чакате подаръците, но и сами да станете дарител. Направете добро на някой, който наистина има нужда от него. Но не забравяйте за себе си, почистете къщата от ненужни неща, а живота си от зли, досадни хора.

Плик № 4

Време е да сложите край. Освободете се от миналото. Пред вас има светло бъдеще, ако вие сами го поискате. Мислете за своите преживявания не като за наказание на Всемогъщия, а като за опита и изпитанието, което сте издържали, което означава, че наградата за това вече е близо.

Направете положителни промени и навици в живота си, започнете сутринта с вкусен чай, позволете си малки покупки, научете се да се хвалите. Очакват ви нови запознанства и мили хора, но за това е необходимо да направите крачка към тях и да отворите вратата към живота си! Дерзайте!

Плик № 3

Свалете пердето от очите си, през него не виждате абсолютно нищо! Няма нужда да се страхувате от реалността и да чакате проблемите сами да се решат. Колкото повече чакате, толкова по-големи стават! Огледайте се, имате силен съюзник, който ще ви помогне да оцелеете в неспокойните времена.

Сега е моментът да премахнете рамките и да правите каквото искате и сърцето ви казва. Изберете цел и смело се движете към нея и скоро ще разберете, че сте достигнали височина, за която дори не сте могли да мечтаете!

Плик №2

Явно имате силен покровител, защото всичките ви желания са били чути и много скоро ще настъпят промени в личния и финансовия ви живот. Може би едното ще зависи от другото. Основното нещо е да не пропускате момента. Съгласете се с всякакви оферти, без значение колко авантюристични и смели могат да ви се струват на пръв поглед.

Следващите 4 месеца ще бъдат най-запомнящите се за вас. А начинът, по който възприемате даровете на съдбата (като радост или като тежест), зависи само от вас. Ще получите това, което заслужавате, така че е време да „почистите кармата“ и да добавите още няколко в списъка си с добри дела, за всеки случай.

Morkadis

Плик №1

Не се отчайвайте, винаги има изход! Да, нощта беше безлунна, много тъмна и дълга, но зората е близо. Кризата винаги е начин да промените себе си, да станете по-добри, по-силни, по-умни. Сега сте изтощени, дайте си време да се възстановите, да натрупате сила, да разговаряте с онези, които ви вдъхновяват. И посрещнете зората на живота си! Не се страхувайте от промените, но не скачайте в „огъня“, просто се движете по течението, наслаждавайки се на работата и плодовете на другите. Нека вашите близки се погрижат за вас. Заслужавате го!

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Изберете слънце и узнайте за скритите аспекти на вашата личност!

Картата на живота, която изберете ще предскаже бъдещето ви!

Изберете магическа карта и тя ще ви каже как да привлечете късмета!

Бърз тест: Изберете врата и научете нещо за себе си

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.