Първото, което видите, разкрива, най-дълбоките ви страхове и тревоги

Уви, малцина са онези, които се опитват да открият първопричинията за своите тревоги. Често се задоволяваме единствено и само с повърхностни отговори.

Разбира се, за всичко си има някаква причина. Кои са вашите скрити страхове и тревоги? Открийте с този бърз тест.

Погледнете красивата илюстрация по-горе. На нея виждате няколко обекта – момиченце, сърчице, пеперуди и дърво. По това, което от сте забелязали първо, ще разберете какви са вашите подсъзнателни тревоги.

Момиченцето

Ако първо сте видели момиченцето, вашите подсъзнателни страхове започват от детството. Вероятно е връзката с майка ви да е куцала и да сте се чувствали изоставени и самотни в най-уязвимите си години. За да го преодолеете трябва да работите усилено по изграждане на здравословна връзка с майка ви, защото на емоционално ниво сте все още малко дете, на което му липсва нежност и грижа.

Пеперудите

Ако пеперудите първо приковат погледа ви, вие сте човек, който силно се страхува от неща, които не могат да се обяснят по логичен път. Няма как да ги видите, да ги докоснете или да откриете рационалното им значение. Затова за вас е подходящо да се занимавате с духовни практики, които изследват подсъзнанието и смъртта. Това ще ви позволи да върнете доверието си не само в материалния свят, но и в духовния.

Сърцето

Забележите ли първо сърцето на тази картинка, означава, че вашите страхове са в любовно отношение. Притеснявате се, че няма да бъдете обичани за това, което сте или вътрешно вярвате, че сте неспособно да създадете дълга и стабилна връзка. Ако това е така, вероятно е в детството да сте имали проблемни отношения с един от родителите и това сега да рефлектира на любовния ви живот. Възможно е също да се влюбвате в неподходящ човек отново и отново, като пресъздавате модела родител-дете от вашите най-ранни години.

Дървото

Ако първо сте забелязали дървото на картинката, вие сте човек, който се страхува да се справя сам. Непрекъснато търсите човек, на когото да се опрете и да помолите за помощ, когато ситуацията се усложни. Дори сте склонни да бягате от конфликтите и споровете, но не и да отстоявате своето мнение. Вероятно е твърде често да са ви подценявали и непрекъснато да са ви повтаряли, че няма да се справите сам, а вие да сте го повярвали и то да се е превърнало в реалност.

източник: obekti.bg

Вижте още:

Важно предсказание – изберете една свещ и разберете какво е то

Символът, който изберете, разкрива от какво се страхувате в любовта

ТЕСТ: Изберете мистичен символ и научете що за личност сте

Светлината във вас – изберете огън и разберете каква е тя!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.