Първото, което видите, разкрива онова, което не смеете да си признаете

Мислите на човека са удивителни. Още по-удивителни са инстинктите и подсъзнанието. Най-вече защото не подлежат на рационално обяснение. Но те издават скритото във вас, онова, което понякога не смеете да си признаете пред самите себе си. Затова, ако сте били спонтанни в отговора си, ще научите нещо потайно за сърцето си, пише obekti.bg

Женски профил

Вие сте влюбчиви и чувствени. Копнеете за страстна любов. Обичате изненадите, ухажването, флиртовете. Но чакате принца от приказките или Пепеляшка с изгубената пантофка. Това, което ви плаши в една връзка, е уязвимостта ви да не бъде използвана срещу вас. Мечтатели и романтици, вие вярвате във вечната любов и сте готови да я споделите с правилния човек.

Свещ

Вие сте пламенна и огнена натура. Палите се лесно. Някои хора ви наричат кибритлии и скандалджии. Истината е, че лесно се ядосвате, но бързо ви минава. Дразните се на некоректно отношение и трудно си премълчавате. Иска ви се да сте по-сдържани. Не го приемайте като прикриване на истината или откровена лъжа. Понякога е по-добре да премълчите някои неща.

Ухо

Вие сте наблюдателни и внимавате за детайлите. Най-дребните неща ви правят голямо впечатление. Във вас живее истински творец. Не сте удовлетворени от работата си и чувствате, че не можете да разгърнете потенциала си. Колебаете се между финансовата стабилност и да вършите онова, което обичате, и си задавате въпроса кое да изберете. Само че вече знаете отговора, нали?

Шахматна дъска

Вие сте човек на мисълта. Обичате логическите загадки и всякакви предизвикателства. Чувствате нужда да поддържате ума си нащрек и в готовност за нови предизвикателства. Истината обаче е, че понякога това вреди на живота в ежедневието, защото всичко ви омръзва доста бързо. Опитайте се да се фокусирате върху важните неща и семейството, а в свободното си време си измисляйте различни предизвикателства. Така ще утолите жаждата си за нещо ново и изненадващо.

Въжен мост

Вие обичате предизвикателствата и вървите устремено към целите, които си поставяте постоянно. Страхувате се от провал. Вие сте истински перфекционисти, но също така се интересувате от мнението на околните – държите хората да имат високо мнение за вас. Не искате да се изложите. Придавате по-голяма важност на нещата, отколкото трябва. Често излагането е само във вашата глава. Отпуснете се и се гордейте с успехите си.

Остров в далечината

Мечтаете за дом, отдалечен от градския шум и суета. Търсите спокойствие и уединение. Животът ви обаче е в големия град – тук са приятелите ви, тук е кариерата ви. Съветваме ви да пренаредите приоритетите си, защото се чувствате истински свободни и щастливи, когато сте далече от всичко това. Имате нужда от спокойствието на къща в пустошта.

Облаци и небе

Morkadis

Вие сте мечтателна натура. Имате много страхове обаче. За здравето на вас и близките ви, за финансовата стабилност на семейството, за всичко очаквано и неочаквано, което може да ви сполети. Най-големият ви страх е от смъртта, но не от вашата собствена, а от тази на близък човек. Опитайте се да се отпуснете. Страхувайки се от бъдещето, пропускате настоящето.

Водопад и река

Вие сте верен приятел и честен човек. Най-големите ви страхове са от предателство от близък човек. Не бихте простили изневярата, нито подлостта от приятел. Няма да понесете, ако любим човек ви разочарова и нарани. Отнасяте се към хората открито и честно, очаквате същото и от тях.

източник: obekti.bg

Вижте още:

Вижте теста, който разкрива най-големите ви тайни

Магическият символ, който изберете, разкрива вашите тайни страни

Месецът ви на раждане разкрива какъв живот ви очаква!

Древен самурайски тест разкрива какъв човек сте по свития юмрук

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.