Рецепта за прочистване на тялото от токсините

оризЧовешкият организъм претърпява съществени промени, вследствие на което, възрастните хора е добре да обръщат по-голямо внимание за здравето си и да контролират теглото си, променят хранителния си режим и да изчистват тялото от токсините. Ето защо е предложен един начин за пречистване на тялото .Този режим не е агресивен, а напротив – щадящ, безопасен и лесен.

-Накиснете ориз в тенджера и го варете, докато кипне, след което го свалете от котлона.

-Изсипете водата и изплакнете ориза в обилно течаща вода.

Процедурата по заливането на ориза с прясна вода и завирането му трябва да се повтори поне 3 пъти. После оризът е готов за пречистване на организма.


В резултат на тези действия, получаваме ориз, от който водата измива нишестето и другите разтворими вещества. Оризът придобива пореста структура, благодарение на която, ще абсорбира всички вредни соли, шлаки и токсини, излишъка от холестерол.

Ако нямате заболявания на стомаха, такива като гастрит или язва, можете да не варите ориза, а просто да го залеете с гореща вода и да го изчакате 10-20 минути.

Най-добре е да се използва кафяв ориз. В него е съхранена хранителната стойност на люспите и зародишния слой, в които се съдържат витамини от група В , фолиева киселина , минерални вещества като: фосфор, цинк, мед и йод, целулоза.

Сутринта на празен стомах изяжте 1 супена лъжица ориз. После не яжте и не пийте нищо в продължение на 3 – 4 часа.

Пълният курс на пречистване на организма е 2 седмици . Това е периодът, през който тялото ви ще се изчисти от токсините натрупвани в кръвта черния длоб и стомаха.

Резултатите от пречистващия режим са впечатляващи:

забележимо подобряване на самочувствието
подмладяване
намаляване на теглото
изчезват проблемите с кожата
намаляват отоците
подобрява се работата на черния дроб и бъбреците
подобрява се цялостната обмяна на веществата
изчезват болките в ставите, движенията стават лесни
организмът се изчиства от отлаганията в кръвоносните съдове , ставите и тъканите

За да подсилите ефекта на прочистване, може да ядете по 1 супена лъжица ориз и преди вечеря, като после хапнете само овесена каша със сушени плодове. След пречистващия период ще се чувствате доста по-свежи, подмладени и енергични. Освен това, на всяка цена ще нормализирате теглото си.

инфо: blitz.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.