Светлината във вас – изберете огън и разберете каква е тя!

Всеки човек е като пламък, всеки има своя специална светлина, която го отличава от всички останали, но най-важното е, че няма две еднакви светлини. Има големи и малки светлини, светлини с различни цветове.

Има хора, които притежават спокоен огън, има и хора с бушуващ огън, който разпръсква искри в различни посоки.

Има свтлини, които не греят, има и такива, които изгарят от желание и нищо не може да ги спре.

Разгледайте внимателно изображението по-долу и изберете пламъка, който смятате, че ви представя най-добре. Отговорът ви ще посочи светлината, с която светите.

Номер 1
Ако сте избрали него, това означава, че сте искрен човек. Блестите със собствената си светлина и не се интересувате от мнението на някой друг. Някои ви се възхищават, други се отвръщат, без да ви разбират, но това няма значение за вас. Силата ви е да бъдете себе си и никой друг. Никога не позволявайте мнението на другите да угаси вашата светлина!

Номер 2
Ако от всички предложени опции за пламък, сте избрали този, това означава, че сте креативна, емоционална и много любопитна личност. Обичате да изследвате света, да се забавлявате. Разпространете своя ентусиазъм към онези, които разбират и приемат вас и вашия възглед за живота.

Номер 3
Ако огънят, с който се асоциирате е номер 3, вие сте идеалист. За вас най-важното на този свят е да направите всичко, за да станете по-добри. Винаги защитавате слабите. От разстояние светлината ви може да изглежда слаба, едва забележима от много други. Но когато някой се приближи до вас, вашият пламък веднага го стопля. Тези, които ви познават, знаят че винаги оставяте отпечатъка си върху живота на онези хора, с които се срещате.

Номер 4
Вие сте страстен човек, който обича да дава и получава любов. Винаги давате най-доброто на всички, които се нуждаят от помощ. Ето защо се откроявате от другите видове. Вие сте човек, който постоянно се раздава. Обърнете внимание на вашия пламък, защото понякога раните на другите могат да бъдат толкова дълбоки, че да го потушат.

Номер 5
Ако се идентифицирате с пламък номер 5, това означава, че сте много умен, независим и креативен човек. Имате много богат вътрешен свят, въпреки че външно изглеждате спокоен и безгрижен човек. Светлината ви не е постоянна и понякога дори може да остане незабелязана. Когато се почувствате мотивирани или разберете, че сте достигнали правилното място и време, вие горите със сила, с която много малко хора могат да се сравнят.

Номер 6
Вие винаги търсите баланс. Трябва да се грижите за своя вътрешен и външен свят, да балансирате между стабилността и приключенията. Почти винаги държите ситуацията под контрол и това прави вашата светлина приятна.

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Забавен тест: Изберете един пламък и надникнете в бъдещето си

Визуален тест на характера: мъж или жена виждате?

Психологически тест, който ще ви каже какво да очаквате в бъдеще

Тест: Колко квадрата виждате?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.