Седмичен хороскоп за всички зодии

Седмицата ще бъде забързана и наситена със събития. Може да донесе сериозни промени и важни събития. Много планове се реализират по неочаквани начини. Успехът изисква решителност и постоянство. Тези, които ги покажат, ще постигнат отлични резултати. Лесно е да станете жертва на интриги на други хора или да се доверите на човек, който изобщо не заслужава това.

На 27 януари Венера е в квадратура с Марс (влияние до края на седмицата) – Този аспект засяга емоциите, засилва романтичните и сексуалните нужди, но намалява способността да ги реализирате по желания от вас начин. Тези енергии могат да причинят емоционален стрес, разногласия и проблеми в личните взаимоотношения, в общуването с партньори и колеги. Не позволявайте на емоциите да ви ръководят, не вземайте бързи решения. Не се препоръчва да се подписват споразумения за партньорство, брак и дългосрочни договори.

На 27 януари Венера е в съвпад с Нептун – Този аспект е неблагоприятен за финансовите транзакции и важни решения. Практичността клони към нулата. Съществува опасност от парични и други измами, интриги, така че е необходимо много предпазливост.

На 28 януари Марс е в квадратура с Нептун – Инициативите ще са нерационални или лошо подготвени. На сложните проекти няма да достига необходимата сила и концентрация. Следователно, не започвайте проекти, отнасящи се за бъдещо развитие.

Луната е растяща и ще се движи през знаците Риби, Овен и Телец

Благоприятни дати за подстригване – 28, 29, 30, 31 (до 11:02ч) януари и 1 (след 11:25ч) февруари

„Луна без курс“ – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената  „Луна без курс“ или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

29.01. 03:10 – 29.01. 13:52

31.01. 15:11 – 01.02. 02:29

Овен – Седмицата ще бъде относително стабилна и благоприятна. Най-важното е да изберете пътя на най-малко съпротивление. Някои от вас ще получат интересни предложения за работа. Възможно е да ви бъде предложено да участвате в разработването на някакъв обещаващ проект. Старайте се да се грижите за здравето си повече и да не се претоварвате, особено умствено – можете да надцените силите си. Контролирайте кръвното налягане и се пазете от преумора. Някои Овни ще започнат таен романс, който напълно ще ги погълне с бурните си води! Опитайте се да защитите себе си и обекта на своята страст, както и да помислите за степента на риск за вашия имидж.

Благоприятни дни – 27.01.

Бъдете внимателни – 30, 31.01.

Телец – Натоварена седмица, през която трябва да направите много. Ще имате повече грижи от обичайното, а вероятността да се отпуснете е малко вероятно да се появи до четвъртък. Първите дни на периода са благоприятно време за нови начала. Предоставя ви се възможност за решаване на много натрупани проблеми. Не е препоръчително да отлагате нещата за по-късно. През тази седмица животът на мнозина ще се обърне в нова посока. Ако сте дори под минимално напрежение, не бързайте да вземате решения. Това, което ще ви зарадва е подкрепата на близките. Благодарение на нея ще преодолеете всички трудности, без да губите спокойствие и оптимизъм, дори в напрегнати моменти. Възползвайте се от свободното си време и направете нещо полезно за себе си.

Благоприятни дни – 27, 28.01.

Morkadis

Бъдете внимателни – 01, 02.02.

Близнаци – Тази седмица шестото ви чувство сериозно ще се засили и ще стане много важно по отношение на вземането на решения. Трудности и неприятни моменти не са изключени. Не бива обаче да се притеснявате от това. Ситуацията скоро ще се промени към по-добро и основната ви задача е да не започнете да се изнервяте, да не правите и да не казвате нищо излишно под влияние на мимолетни емоции. Най-добре е да играете с открити карти, защото тайнствеността не е вашият жанр. Пазете се от умора и се опитайте да се отпуснете малко, да не общувате с тези, които ви дразнят или предизвикват негативни емоции у вас.

Благоприятни дни –30, 31.01.

Бъдете внимателни – 27, 28.01.

Рак – Любовта към хората, милостта и стремежът към справедливост ще се превърнат във вашите основни принципи в живота. За личните взаимоотношения са възможни и промени към по-добро, но ще трябва да полагате усилия, за да ги осъществите. Не всичко ще се получи веднага; тук не е излишно да проявите постоянство. Тази седмица способността да общувате, да правите добро впечатление на хората и да печелите тяхното благоразположение ще ви бъде много полезно. Ще се увеличи броят на съюзниците ви. Благоприятна седмица за всякакви покупки, както планирани, така и спонтанни.

Благоприятни дни –27, 28.01.; 01, 02.02.

Бъдете внимателни – 30, 31.01.

Лъв – Позитивен период, ще можете да прекарате малко по-спокойно от преди. Седмицата е чудесна за коригиране на някои грешки, направени по-рано. Възможно е да разберете в какво грешите и как трябва да промените поведението си. Това е особено важно в личните отношения. Полезно е да поемете инициативата. Трябва да се справите с много различни неща и ще трябва бързо да преминавате от едно към друго. В същото време е важно да не изпускате от поглед детайлите, да реагирате навреме на всякакви събития, дори и незначителни. Така че бъдете нащрек. Има вероятност да срещнете някой, който ще оцени изтънчения ви вкус, но най-вече ще е привлечен от вашата привлекателна личност и харесва вашият оригинален начин на мислене.

Благоприятни дни –30, 31.01.

Бъдете внимателни – 01, 02.02.

Дева – Преобладава влиянието на положителните тенденции. Това е особено забележимо в областта на бизнес отношенията: тук е възможен значителен напредък и постигането на успех ще бъде много по-лесно за вас. Парични постъпления са възможни и като цяло седмицата е добра от финансова гледна точка. Това означава, че можете да правите големи покупки, да сключвате сделки, да вземате някои решения, свързани с инвестиции. Не са изключени важни събития в семейството. Периода може да е труден за тези, които страдат от промени в кръвното налягане и настроението. Възможно е даже обостряне на хронични заболявания.

Благоприятни дни –01, 02.02.

Бъдете внимателни – 27, 28.01.

Везни – Трябва да се съсредоточите върху бъдещето и да пуснете мислите си за миналото. Препоръчително е също да не се вземат предвид обсебващите мнения на другите. Тази седмица са вероятни изненади или събития, които със сигурност не сте очаквали. Опитвате се да решавате проблемите навреме, да не допускате сериозни конфликти, но това изисква сериозни усилия и търпение. Тези дни много от вас ще бъдат по-чувствителни от обикновено. Не хабете ценната си енергия за недостойни хора. Вашето спокойствие е по-важно, отколкото да влизате в ненужни спорове и конфликти. Не позволявайте на другите да налагат волята си над вас.

Благоприятни дни – 27.01.

Бъдете внимателни – 30, 31.01.

Скорпион – Поставяте си високи цели, но бъдете готови да преодолявате изпитания, за да ги постигнете. Тази седмица не е лесна, но и не може да бъде наречена особено лоша. Успехът идва при желаещите да работят. Тези, които не са свикнали да го правят, ще бъдат разочаровани. Финансовата страна на живота за вас ще бъде най-важна. Звездите и планетите ви съветват да чакате, да не бързате с нещата и да не действате необмислено. През първата половина на седмицата вирусни инфекции са вероятни, така че старайте се да избягвате многолюдни места и се опитайте да укрепите имунната си система. Съвпада на Нептун и Венера обещава за мнозина пиянство от любов и творческо прозрение, както и силно вдъхновение.

Благоприятни дни – 27, 28.01.

Бъдете внимателни – 01, 02.02.

Стрелец –  Насочете своята дейност и енергия в конструктивна посока. Седмицата не може да се нарече особено лека, но непреодолими препятствия по пътя ви няма да възникнат. Опитът натрупан по-рано ще бъде много полезен. Чудесно време за всякакви начинания, но преди да започнете нещо ново, завършете всичките си стари неща. Не са изключени малки разногласия с роднините. Понякога може да се стигне до спорове. Марс във вашия знак ви дава енергия, сила и смелост. Това може да ви накара да се чувствате по-секси и в по-добра физическа форма. Вашето самочувствие и позитивно отношение ще ви помогнат да направите добро впечатление на хората, които могат да ви помогнат да успеете.

Благоприятни дни –30, 31.01.

Бъдете внимателни – 27, 28.01.

Козирог – Много спокойна седмица. Може да бъде изключително ползотворна, ако определите своите цели и приоритети навреме и не губите време за нещо маловажно и несериозно. Няма нужда да бързате, можете да се движите напред в удобния за вас ритъм.  Звездите и планетите ще бъдат в доста благоприятно положение, но положителната им енергия не е всесилна. Това означава, че Козирозите трябва да изразходват енергията си възможно най-внимателно. Съществува риск от битови травми, особено през първата половина на периода. Опитайте се да бъдете внимателни с остри и режещи предмети и избягвайте прекомерното физическо натоварване. Някои от вас ще трябва сериозно да преразгледат начина си на живот.

Благоприятни дни –27, 28.01.; 01, 02.02.

Бъдете внимателни – 30, 31.01.

Водолей – Ако планирате нещо важно тази седмица, не очаквайте, че всичко ще се окаже добро от само себе си и ще можете да постигнете целта без затруднения. По-скоро ще бъде обратното: ще трябва да положите усилия, да се справите с обстоятелствата и понякога да променяте планове в движение.  Друг труден момент е, че често ви липсва подкрепа и одобрение, а сега те са много необходими.  Благоприятна седмица за пазаруване. Можете да си купите не само необходимите неща, но и тези, които просто по някакъв начин сте харесали. Позволете си да сте малко мързеливи, отпуснете се и отделете време за четене и пасивна почивка – това ще ви помогне да се възстановите по-бързо.

Благоприятни дни –30, 31.01.

Бъдете внимателни – 01, 02.02.

Риби – Звездите ще подкрепят онези Риби, които поемат нещо ново или се опитват да реализират някои необичайни творчески планове. Сега можете да експериментирате, да потърсите персонализирани решения.  Вземайки решения въздържайте се от прибързано и повърхностно заключение, преценка, това ще доведе до рискови ситуации и не до най-добрите последствия. Пазете се от настинки и се старайте да не пиете студени напитки – гърлото ви ще бъде по-уязвимо от обикновено. Старайте се да почивате по-пълноценно. Ако имате някакви проблеми с партньора си, опитайте се да сте сдържани.

Благоприятни дни –01, 02.02.

Бъдете внимателни – 27, 28.01.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.