Седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-аспекти

На 27 април Меркурий преминава в знак Телец

На 28 април Меркурий в квадратура със Сатурн – изисква да бъдем дисциплинирани и организирани. Този аспект носи неувереност в себе си, в своите знания, мисли и думи. Трудно ще се изразяват мислите и още по-трудно околните ще могат да ги разбират. Постарайте се всичко започнато да се доведе до логически завършек. Трябва да се осъзнае, че опасността произлиза не от самия проблем, а от вашето отношение към него.

На 1 май Меркурий в съвпад с Уран – мисленето може да бъде творческо и оригинално. Може да бъдете осенени от внезапни интуитивни прозрения или да ви сполетят гениални идеи.

Луната ще се движи през знаците Близнаци, Рак, Лъв и Дева

Благоприятни дати за подстригване – 27, 28, 30 (след 11:54ч) април; 2 (след 14:16ч) и 3 май

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената  „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

27.04. 20:01 – 27.04. 20:29

29.04. 22:31 – 30.04. 04:07

01.05. 19:05 – 02.04. 08:36

Овен – Не се оставяйте да ви води егото, защото може някои хора, на които държите да започнат да странят от вас. Възможно е да се разочаровате от някои свои приятели, но не приемайте твърде навътре нещата, които са се случили. Ако на всичко отгоре човекът не ви се извини, той няма повече място в живота ви. Отделяйте повече време за себе си. С партньора си взаимно си давайте повече свобода и пространство. Опитайте се да разпределите рационално и равномерно силите си за цялата седмица. Трябва да бъдете по-гъвкави и по-дипломатични.

Благоприятни дни – 27, 30.04.; 01.05.

Бъдете внимателни –28, 29.04.

Телец – Слънцето във вашия знак ще привлича интересни хора и обстоятелства към вас. Опитайте се да се възползвате максимално от това предимство. Ще станете по-ентусиазирани и уверени в себе си, готови да обърнете нов лист в живота си. През тази седмица могат да възникнат неочаквани възможности. Благоприятно време за развитие и изпълнение на професионалните задължения и задачи, за постигане на важни успехи и резултати. Различни изкушения очакват тези, които са обвързани. За свободните представители на знака също има шанс да срещнат и те съдбата си.

Morkadis

Благоприятни дни –28, 29.04.;02, 03.05.

Бъдете внимателни –30.04.; 01.05.

Близнаци – През тази седмица се старайте да не пропуснете добри възможности и късмета си. Бъдете внимателни в личните и професионалните отношения. Трябва да сте честни, отговорни, да се държите професионално в работата, която през тази седмица ще изисква много повече внимание и усилия, но трудът ви ще бъде компенсиран от добрите резултати. Стойте далеч от скандали и интриги: много по-продуктивно е да вършите делата си спокойно, без да привличате излишно внимание. Пазете се от човек, който умишлено или не, ще ви подведе и ще ви постави в неприятна ситуация.

Благоприятни дни – 30.04.; 01.05.

Бъдете внимателни –27.04.; 02, 03.05.

Рак – През седмицата всичко ще ви се отдава с лекота. Всички задачи ще бъдат решени бързо и без проблеми. Нарастват ангажиментите ви и много хора разчитат на вас. Ентусиазмът, творческата нагласа и доброто настроение няма да ви напуснат през целия период. На семейното поле всичко е тихо и спокойно, близките ви подкрепят, само внимавайте: ако имате деца, обърнете им повече внимание. Може би често ги оставяте на заден план. Нарастват шансовете за запознанства при тези, които са сами. Възможна е любовна афера с човек, който е бил досега само познат.

Благоприятни дни – 02, 03.05.

Бъдете внимателни – 28, 29.04.

Лъв – Вие като хора на Слънцето нямате нужда нищо конкретно да правите, за да блестите с ярката си светлина. Продължавайте да излъчвате своята позитивна енергия към света. Седмицата е благоприятна за вас в много отношения. Разбира се нищо няма да получите даром. Звездите ще облагодетелстват онези, които знаят точно какво искат и са в състояние да планират компетентно своите действия. Опитайте се незабавно да разрешите проблемите, без да ги отлагате за по-нататък. Бъдете внимателни, ще имате сериозна конкуренция.

Благоприятни дни – 27.04.

Бъдете внимателни –30.04.; 01.05.

Дева – Това е време за активно действие, затова се опитайте да се отървете от тежестта на натрупаните проблеми, енергично се заемете да търсите решения. Не се съмнявайте в успеха на това, което е започнало: всичко ще се получи, ако имате желанието да стигнете до края. Не забравяйте, че тази седмица ще успеят само добре обмислените и подготвени дела. Няма съмнение, че ще бъдете много заети. Сега сте активни и позитивни, готови да изследвате света и да се наслаждавате на живота. Трябва просто да насочите мощната си енергия в творческа и съзидателна посока.

Благоприятни дни –28, 29.04.

Бъдете внимателни –27.04.; 02, 03.05

Везни – Не е възможно да избягате от цикъла на ежедневните дела, но ако има възможност ви се препоръчва да прекарвате повече време у дома, да почивате, да отделяте време за себе си. Ще трябва да проявите цялата си изобретателност, на която сте способни, за да се справите с проблемите, които непрекъснато възникват. Въпреки това, за вашата интелигентност ще бъдете щедро възнаградени. Заемате се с въпросите, които е трябвало да бъдат решени отдавна, но по някакви причини са били отлагани досега. Добре е да усмирите малко своите пориви, защото всяка импулсивност е противопоказна.

Благоприятни дни – 27, 30.04.; 01.05.

Бъдете внимателни –28, 29.04.

Скорпион – Сравнително добра и благоприятна седмица. Може да решите да се върнете към свои стари идеи и планове. Настроението ви ще бъде променливо, но се постарайте да се държите в ръце – не си позволявайте да изкарвате раздразнението си върху някой друг, пък бил той и виновен за нещо. Не бъдете прекалено критични, не оказвайте натиск върху хората. Някои от вас ще се притеснят за нещо свързано с близък човек. До някъде нещата в личния живот зависят от вашата инициативност. Бъдете по-разкрепостени и по-смели.

Благоприятни дни –28, 29.04.;02, 03.05.

Бъдете внимателни –30.04.; 01.05.

Стрелец – Тази седмица ще е успешна. В деловата сфера, за да ви е приятна работата, избирайте да вършите само тези дела, които ви доставят удоволствие. Ще бъдете изпълнени с дух на инициативност и решителност, можете да постигнете много през следващите дни. Вие лесно ще се движите във вихъра на събитията, имате достатъчно сила и енергия, за да се справите с всяка ситуация. Ще успеете да привличате вниманието на другите към себе си, което ще се отрази благоприятно върху личния ви живот. За свободните представители на знака, твърде е възможно романтично запознанство, но не възлагайте големи надежди за нещо повече.

Благоприятни дни – 30.04.; 01.05.

Бъдете внимателни –27.04.; 02, 03.05.

Козирог – През следващите дни ще бъдете оптимистично настроени. Ще се включите с пълна сила в работните ритми на седмицата. Успехът е възможен само в този случай, ако умело използвате преимуществата си. Помислете за разширение на вашите възможности, а също и за придобиването на нови знания. Възможно е да стоите на прага на сериозни промени в живота, за които може би още не подозирате. Най-голямо внимание изисква личната сфера. Връзката с вашата половинка трябва да бъде укрепена, отделете максимално време.

Благоприятни дни – 02, 03.05.

Бъдете внимателни – 28, 29.04.

Водолей – Седмицата ще премине в спокойна, даже малко скучна атмосфера. Внимавайте да не действате в ущърб на себе си и другите, тъй като действията ви могат да станат твърде настоятелни и дори агресивни. Избягвайте да вземате прибързани решения, в противен случай по-късно ще се окаже, че не сте в състояние да контролирате ситуацията. Вие сте енергични и оптимистично настроени и изобщо няма да има пречки за вас, с които да не можете да се справите. Времето е подходящо да експериментирате, но не се увличайте прекомерно, всичко хубаво е в умереността. Има опасност да се обади старо хронично заболяване.

Благоприятни дни – 27.04.

Бъдете внимателни –30.04.; 01.05.

Риби – Мистични и тайнствени както винаги! Периодът ще изисква от вас преразглеждане на жизнените ценности, промяна на светогледа, умение да се подчините на обстоятелствата и бързо реагиране на изменението на обкръжаващата обстановка. Седмицата е подходяща за интериорни промени у дома. Взаимоотношенията в семейството ще се отличават с хармония и любов при повечето от обвързаните и семейните, но това не е причина да се отпускате, защото винаги трябва да работите в тази посока.

Благоприятни дни –28, 29.04.

Бъдете внимателни –27.04.; 02, 03.05

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.