Седмичен хороскоп за 11-17 февруари

Овен

Това е седмица, в която с лекота ще се справите с всички проблемни отношения, които сте имали до момента. Това се отнася, както в служебно отношение, така и в личен план. Възможни са някои противоречия и именно при разрешаването им може да демонстрирате готовността си да отстъпки. Но много скоро трябва да подкрепите добрите си намерения и с действия. Сряда е ден, в който да проявите повече загриженост и топло отношение към партньора ви. Не пропускайте да прекарате два незабравими дни през уикенда.

Телец

Това е седмица, в която всичко ще застане по местата си. Някои може да не ви харесат, но фактът, че всичко се нарежда ще ви донесе не малко удовлетворение. Погрижете се за вашето спокойствие и нерви. Не изтощавайте организма си с излишно психическо натоварване. Дългите разходки след работа ще ви позволяват да се приберете отпочинали от тревожните мисли. В събота и неделя не предвиждайте срещи с роднини. Осигурете си съзерцание на природата на тихо място.

Близнаци

Седмицата на любовта обещава да ви дари с много романтика и жестове на обич от страна на любимия ви човек. Не се колебайте да изразите благодарността  и чувствата си по най-силния начин, на който сте способни. Сега може да се поглезите малко повече, но имайте предвид, че през другата седмица ще ви се наложи да наваксвате. Не злоупотребявайте с алкохола и сладкото. След това ще се чувствате прекалено унили.

Рак

Това е седмица, в която е добре да се опитате да укротите страстите. Ако е възможно не си поставяйте никакви цели, нито в личен, нито в професионален аспект. Ще имате достатъчно рутинни задачи за изпълнение, за да се товарите с допълнителни. В личен план е добре да помислите с повече далновидност и да загърбите дребнавостта. Това е истинският път към хармонията. В здравословно отношение е време за по-сериозни промени в начина ви на хранене. Не забравяйте и за движението – то е основна част от доброто ни самочувствие.

Лъв

Тази седмица може да ви налегне тъга и да виждате света в по-тъмни нюанси. Не позволявайте да прекарате в това състояние прекалено дълго, то лесно се превръща в навик. Разнообразете вечерите си с посещения на културни събития, които да разнообразят и разсеят съзнанието ви. У дома избягвайте споровете и не придавайте тежест на битовизмите. В храненето наблегнете на пресните плодове и зеленчуци за по-добър физически тонус. Не забравяйте и за спорта.

Дева

През тази седмица вашата инициативност ще ви донесе много дивиденти. Не се колебайте да бъдете в центъра на събитията и да взимате активно участие във всичко, в което може да се изявите. През тези дни е добре да се постараете да изглеждате на висота във всеки един момент. В средата на седмицата може да се появят някои изненадващи събития, отнесе се към тях с разумно спокойствие и мъдрост. В личен план е възможно да ви бъдат предявени претенции – заемете неутрална позиция и отложете даването на категоричен отговор.

Везни

Седмицата ще ви посрещне със желание за стартирането на нови проекти и реализирането на мащабни идеи. Истината е, че ви е необходимо още време, за да анализирате внимателно условията, в които ще трябва да действате. Важните решения оставете за след сряда. Освен това не се опитвайте да се нагърбите с всяка отговорност, която срещнете по пътя си. Не се изкушавайте от суетата да сте добри във всичко. Това ще ви донесе само проблеми, от които сега нямате нужда.

Morkadis

Скорпион

През тази седмица ще научите много уроци. Ще имате възможността да проявите самоиинициатива и готовност за съдействие. Сега всяко противопоставяне на случващото се може да усложни обстановката за вас. Не се колебайте да търсите емоционална подкрепа у свой приятел. Важното е да се пазите от страховете си и да престанете да рисувате негативни сценарии в главата ви. Дори да не ви се вярва мислете и си представяйте най-доброто развитие на нещата. Осигурявайте си достатъчно сън и не прекалявайте с използването на устройствата.

Стрелец

Това е седмица, в която ще може да носите няколко дини под една ръка. Отърсете се от предразсъдъците и бъдете готови да превземете нови житейски сфери. Много е възможно да срещнете нови приятели, които да се превърнат и във ваши съмишленици. Някой от дните отделете повече време и внимание на вашите близки и роднини. Не прекъсвайте тази връзка, тъй като тя може да ви даде много.

Козирог

През тази седмица ще сте най-ефективни в работата, ако си намерите тихо местенце за творчество. Необходими са ви условия за самовглъбяване. Дори да си мислите, че странична помощ ще ви е от полза – това не е така. Единствено ще се разсеете и загубите ценно време. В средата на седмицата може да ви осени гениална мисъл. Отделете достатъчно време, за да я опишете подробно и по стъпки. В някои от дните отделете време за спорт или дълга разходка на чист въздух. Вземете със себе си тефтер и химикалка.

Водолей

През тази седмица ще имате уникална възможност за превземането на служебни върхове и утвърждаването на професионалните ви позиции. Най-добрите ви оръжия ще са спокойствието и умението ви за адаптиране. Не слизайте от педалите поне до сряда, когато ще стане ясно какво точно сте постигнали. В четвъртък и петък може да се спрете за кратък анализ на случилото се, но бъдете готови за активни действия във всеки един момент. През почивните дни си осигурете здравословни способи за отмора, като масаж или спа процедури. Не забравяйте за лечебните свойства на водата.

Риби

През тази седмица ще ви се наложи да бъдете на хиляди места. Затова е много важно да си направите стриктен график, както и да предвидите възможните закъснения в дейността ви, за да имате резервен вариант за действие. Сега наблегнете на рационалността в действията ви. Представата ви за бъдещето трябва да е от основно значение в мотивите ви. Любовта може да остане на заден план, но предупредете за това партньора си.

инфо: actualno.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.