Седмичен хороскоп за 18-24 март

Овен

Това е седмица за приключване на стари дела и оформяне на сметки. Ако дължите сума пари на някого – добре е да му я върнете сега. В средата на седмицата са възможни конфликти с ваши колеги. Не се борете да спечелите на всяка цена. Отношенията с хората, с които работите са важни. В личен план не взимайте прибързани решения.

Телец

Тази седмица ще имате шанса да наваксате някои пропуснати възможности в личен план. Съвместният живот изисква отстъпки, в противен случай може да имате всичко – но сами. В работата мобилизирайте усилията си, за да не изостанете със задачите. Периодът ще е натоварен и ще изиска от вас да използвате всичките ви налични интелектуални и физически ресурси.

Близнаци

Тази седмица ще бъде изпълнена с любов. Някои от вас ще се решат на сериозна стъпка в личните отношения. Убедете се, че сте преценили правилно ситуацията и не разчитате само на обещания и илюзии. В средата на седмицата ще имате възможност да покажете на какво сте способни в служебно отношение. Периодът е добър за кариерното ви развитие.

Рак

Това е седмица, изпълнена с много изводи. Добрата новина е, че те ще са положителни. Не се подавайте на съмнения. Нещата ще са такива, каквито ги направите. В работата ви очаква командировка. Не се колебайте да изучите нова сфера в служебната ви дейност. Живеем във време, в което имаме възможност да се учим непрекъснато.

Лъв

През тази седмица е добре да проверявате нещата по няколко пъти. Не разчитайте на хора, които познавате от скоро или на които не сте делегирали сериозни отговорности. Важните дела сега трябва да свършите вие. постарайте се да се придържате към правилата, колкото и да са ви неприятни. През почивните дни вие ще бъдете стожера на семейството. Не отказвайте призив за помощ и бъдете мъдър съветник.

Дева

Успехът ви през седмицата ще зависи от вашето самоосъзнаване. Важно е да имате самочувствие за реалните ви възможности, а те съвсем не са малко. Много вероятно е да получите изкусително предложение за смяна на работата. От него ще произтекат много промени и се запитайте дали сте готови да измените живота си до такава степен. В същото време не е добре за вас да останете в плен на меланхолия по миналото. В личен план нещата може да се променят в по-добра посока само благодарение на вашите усилия.

Везни

Тази седмица ще бъдете затрупани от работа. Единственият начин да се спасите от прекомерното натоварване е да се научите да казвате: „Не“. Първият път ще ви е трудно, но в един момент ще усетите спасителното действие на тази дума. Бъдете реалисти и разчитайте внимателно силите си. Сега най-важно е здравето ви и имате нужда от почивка. Планирайте кратко пътуване, което да ви разтовари психически от събралото се напрежение.

Morkadis

Скорпион

Най-добрият ви приятел през тази седмица ще бъде вашето спокойствие и самочувствие. Сега е много важно да не бързате, особено в по-критични ситуации. Опитайте се да си представите, че всичко което се случва е с някой друг, а вие сте наблюдател. Това ще ви помогне да погледнете на нещата от страни и да откриете най-доброто решение за себе си. В личен план не бързайте да се раздавате и да правите сериозни заявления и обещания.

Стрелец

Това е седмица, в която ще бъдете способни на чудеса. Всичко, към което подхождате с добри намерения ще се получи повече от добре. Важното е да действате сами и да не разгласявате намеренията си. Потърсете отдушник от напрежението в дългите разходки вечер. Времето е добро за промяна в хранителния режим. В края на седмицата в личен план ви очаква приятна изненада.

Козирог

Тази седмица ще е решаваща за кариерата ви. Бъдете нащрек за всичко, което се случва около вас, защото могат да се появят непредвидени промени. Сега от вас ще се изисква повече ловкост и умение за адаптация. Правилата се променят и това е напълно нормално. В личен план заложете на статуквото. Няма нужда от промени. Бъдете себе си и не натоварвайте партньора си с прекалени очаквания.

Водолей

Това е седмица, в която да избягвате взимането на емоционални решения. Сега е моментът да се придържате строго към разума ви. Очакват ви нови запознанства и приятелства, които ще разширят светогледа ви. В четвъртък ви очаква предизвикателство, което ще изисква мъдрост от ваша страна. През почивните дни наблегнете на физическата активност.

Риби

Очаква ви седмица, изпълнена с баланс. Винаги е така в живота – нищо не е само добро или лошо. Важното е да не сте фаталисти и да обръщате внимание на положителните аспекти. Опитайте се да си определите цел, която да преследвате, за да се чувствате полезни. Не се колебайте да вложите повече усилия във вашето хоби. Щом душата ви се чувства добре, значи сте на прав път.

инфо: actualno.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.