Седмичен хороскоп от 10 до 16 октомври

Астро-аспекти

На 11 октомври Меркурий влиза във Везни

На 12 октомври Слънце тригон Сатурн

На 12 октомври Марс квадратура Нептун

На 12 октомври Меркурий опозиция Юпитер

На 14 октомври Венера тригон Сатурн

Луната през седмицата се движи през знаците – Овен, Телец, Близнаци и Рак

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден –13, 15 и 16 октомври

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 10, 11, 12, 13, 14, 16, 17 октомври

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

10.10. 17:03 – 11.10. 00:05
13.10. 00:43 – 13.10. 08:09
15.10. 07:12 – 15.10. 19:12

Овен – Седмицата ще е добра. Време е да поемете инициативата и да посочите собствените си идеи за подобряване на работата. Най-накрая ще можете да бъдете възнаградени за значителните си усилия. През тези дни ще бъдете вдъхновени от някой около вас. Ще ви хрумнат много интересни идеи, които трябва да бъдат приложени на практика. Възможно е да бъдете изненадани от нечий романтичен жест. Избягвайте да се впускате в опасни приключения. Обърнете повече внимание на вътрешното си Аз.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни – 10, 16

Morkadis

Телец – Сега би било най-добре да намалите малко темпото, за да можете добре да обмислите нещата. Отнасяйте се с уважение към себе си. Независимо дали сте обвързани или не сте, не забравяйте колко е страхотно да имате време за себе си. В работата си не забравяйте обаче за своите отговорности. Никой няма да свърши вашите задължения вместо вас. Здравето ще изисква повишено внимание. Ако някакви симптоми се проявят, не ги подценявайте. Потърсете съвет от специалист.

Благоприятни дни – 16

Бъдете внимателни – 11, 12

Близнаци – През тази седмица ще се интересувате от всичко, при което имате възможност да изпъкнете и да покажете на другите силните си страни. Любовните отношения ще са подложени на изпитание през този период. Те ще бъдат свързани най-вероятно с външни фактори. Възможно е някой да се опита да се намеси в личния ви живот. Седмичният хороскоп подсказва, че трябва да избягвате противоречията и празните спорове в общуването с близък човек. В яда си бихте могли по невнимание да кажете нещо, което не трябва и по-късно ще съжалявате.

Благоприятни дни – 10

Бъдете внимателни – 13, 14

Рак – Ако сте отлагали справянето с документация или евентуални проблеми, задачи, тази седмица е идеална за довършване на вашите натрупани задължения. Бъдете директни с другите, но поддържайте и доза дипломатичност. Седмичният хороскоп също така предполага, че можете да разчитате изцяло на сетивата си, за да ви покажат правилния път в любовта и във вашите отношения. Не забравяйте, че честността и добротата са изключително важни. Следващите дни може да срещнете любими хора, които не сте виждали от години. Възможно е една любовна връзка, на която вече не сте се надявали, да вземе нов обрат.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни – 16

Лъв – Подходящо е да се опитате да поддържате ползотворни отношения с началството или колегите си в работата. Финансовото състояние е стабилно и няма да бъде особено застрашено през тази седмица. В любовен план ще имате период, в който ще трябва да се сблъскате с недоразумения. Ежедневните ви грижи не трябва да пречат на емоциите ви. Опитайте се да укротите всички лоши енергии, които не трябва да пречат на вашата любов. Прекарвайте сега повече време с любимия човек и по-малко време с приятели.

Благоприятни дни – 10, 13, 14

Бъдете внимателни – 11, 12

Дева – През първата половина на тази седмица няма да се случи нищо необичайно. Ще трябва да вземете няколко решения. Те вероятно ще бъдат много спонтанни, тъй като емоционално заредената Луна ви влияе. Тези дни ще трябва да сте малко по-смирени. Така ще получите необходимата хармония между работа и личен живот. Можете също така да внесете повече романтика в живота си, ако решите. Вашият партньор/ка също ще усети темперамента във връзката ви.

Благоприятни дни – 11, 12, 16

Бъдете внимателни – 13, 14, 15

Везни – През първите дни на тази седмица, особено в понеделник и вторник, можете да очаквате буквална експлозия от задължения, които ще погълнат очакваното ви хармонично състояние. Ще имате нужда от решителност и доза енергия, която сега трябва да пренасочите основно към изпълнение на задачите и отговорностите си. Твърде е вероятно да получите увеличение на заплатата, бонус или някакви приходи. Някой ви е хвърлил око и ще се опита да ви съблазни. Ако сте готови за флирт, може да имате вълнуващи дни.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни – 10, 16

Скорпион – Седмицата няма да започне твърде активно, но не допускайте да бъдете мързеливи дълго време. Ще трябва да бъдат разгледани някои неотложни въпроси и ще трябва да се положат усилия за постигане на резултати. Опитайте се да помислите дали не преувеличавате проблемите си в личен план. Ако с партньора си се карате по-често, потърсете вината в себе си. Старайте се да не отблъсквате човека до себе си, за да не съжалявате по-късно. Ако сте свободни, пазете се от афера с някой, който вече е обвързан.

Благоприятни дни – 16

Бъдете внимателни – 11, 12

Стрелец – Съсредоточете се върху приключването на всички задължения, които имате, но и не забравяйте да почивате достатъчно. Чудите се дали миналите ви решения са били правилни и дали трябва да предприемете нови стъпки за собственото си щастие. През втората половина на седмицата не забравяйте да намерите време за почивка и самоусъвършенстване. Внимавайте в общуването, тъй като имате близо до себе си двойствен човек. Финансите ще са в баланс и няма да робувате на покупки, въпреки че понякога удовлетворението от нещо ново е чисто физическо.

Благоприятни дни – 10

Бъдете внимателни – 13, 14

Козирог – Нещата ще вървят най-добре за тези, които се занимават с интелектуална дейност. Вашият творчески ум, който е наистина силен, може да ви помогне да спечелите малко допълнителни доходи и да подобрите личното си финансово състояние. Всичко ще зависи от това как успявате да балансирате между достатъчно възможности. Ако сте необвързани и планирате да създадете нови романтични запознанства, звездите ви съветват да отложите това намерение до по-добри времена. Сега е малко вероятно нещо да се получи.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни – 16

Водолей – През тази седмица ви очакват много планове, но е добре да останете бдителни през всичките дни и да не забравяте за здравия разум. Опитайте се да говорите по-малко. Вашите цели и амбиции ще напредват по-бързо и можете да включите и други в плановете си. Правете по-често почивки и почивайте повече. Не се напрягайте за неща, които все още не са се случили. Съсредоточете се върху вътрешния си мир, който ще ви помогне да преодолявате по-лесно стреса. Психичното ви здраве е изключително важно в момента.

Благоприятни дни – 10, 13, 14

Бъдете внимателни – 11, 12

Риби – През тази седмица ще мислите повече за семейните си отношения. Ще видите някои неща в живота си по-ясно. Трябва да помислите за разрешаване на обтегнати отношения с член на семейството, да внесете в живота си не само положителна карма, но и енергията на щастието, която черпите именно чрез разрешаване на минали спорове. Този период и влиянието на планетата Нептун във вашия знак ще насърчи изцелението и разбирането към другите. Така че не се страхувайте да направите първата крачка.

Благоприятни дни – 11, 12, 16

Бъдете внимателни – 13, 14, 15

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.